High-Speed ​​Internet-opties voor het Landelijk Gebied

High-speed Internet is bijna een noodzaak nu. Bijna iedereen wil snelle downloads, snel zoeken en snelle e-mail levering. Opties voor het verkrijgen van een snelle internet service beperkt zijn voor mensen op het platteland. Maar het landschap is continu in beweging en op het platteland zijn steeds meer onderhouden.

satelliet Internet

Satelliet Internet service is een high-speed optie voor de bewoners van het platteland. toegang tot satelliet-internet is beschikbaar in de Verenigde Staten in 48 staten door middel van aanbieders zoals HughesNet Satelliet Internet, WildBlue Satelliet Internet, Skyway USA Satelliet Internet en Starband Satelliet Internet. Satelliet dienst beschikt niet over een snelheid van DSL of kabel - download snelheden variëren in het algemeen tussen de 256 KB per seconde en 5 MB per seconde. Satelliet-service kan door het slechte weer en de installatie en apparatuur worden onderbroken kan prijzig. Maandelijkse kosten voor satelliet-internet service variëren en zijn afhankelijk van welk pakket u kiest.

Cellular Internet

Mobiele Internet providers zoals Cricket Communications bieden breedband service via een draadloze modem die wordt aangesloten op de USB-poort. Dekking gebieden zijn beperkt, en download snelheden over het algemeen boven uit op ongeveer 80 Kbps. Het delen van een mobiele Internet via een netwerk kan moeilijk zijn.

EVDO draadloze netwerken

Evolutie-gegevens geoptimaliseerd draadloze netwerken, of EVDO, worden vastgesteld door de grote telecombedrijven om landelijke gebieden te dienen. Download snelheden tot 1.4Mbps worden gerapporteerd. EVDO heeft problemen met de snelheid schommelingen, die frustrerend voor gebruikers kunnen zijn.