Hoe kan ik Google Adwords Hulpprogramma voor zoekwoorden gebruiken om inkomsten te verhogen

Hoe kan ik Google Adwords Hulpprogramma voor zoekwoorden gebruiken om inkomsten te verhogen


Zijn enkele van uw artikelen en websites niet het maken van het geld dat u dacht dat ze zou doen? Het is heel goed mogelijk dat u de Google AdWords Hulpprogramma voor zoekwoorden heeft gebruikt.

Google, vanaf het allereerste begin, heeft alle van de zoekopdrachten die gebruikers hebben gezocht naar behouden en deze data is van onschatbare waarde bij het bepalen welke zoekwoorden te gebruiken.

De AdWords Hulpprogramma voor zoekwoorden kunt u deze gegevens te zoeken en te vergelijken met hun reclame klanten. Wanneer een bedrijf adverteert via Google AdWords, betalen zij "per klik" dat kan zeer van $ 0,05 tot $ 10,00 op basis van de zoekopdracht (trefwoord), die zaken adverteert op.

Dus wat betekent dit voor u? Google AdWords Hulpprogramma voor zoekwoorden, indien correct gebruikt, laat zien welke zoekwoorden u moet gebruiken gebaseerd op de kosten per klik, verkeer, en het onderwerp relevantie.

Als u gebruik maken van de Google AdWords Hulpprogramma voor zoekwoorden suggereert, elke keer dat een Google-advertentie wordt geklikt op je artikel / webpagina vindt u een stijging van de winst zien.

Hieronder is een stap voor stap instructies over hoe u de Google AdWords Hulpprogramma voor zoekwoorden gebruiken:

instructies

1 Hoe kan ik Google Adwords Hulpprogramma voor zoekwoorden gebruiken om inkomsten te verhogen


Ga naar Google AdWords Keywood Tool Website

Ga naar de website van Google AdWords Hulpprogramma voor zoekwoorden (Link is onder "Extra bronnen" aan de onderkant van dit artikel).

2 Hoe kan ik Google Adwords Hulpprogramma voor zoekwoorden gebruiken om inkomsten te verhogen


Voer een woord of zin

Typ een woord of zin dat je gaat om over te schrijven in uw artikel / publicatie. Bijvoorbeeld, als je schrijft over Google's GMail, kunt u in Gmail of Google Email te zetten.

U dient in te typen een anti-bot-code voor de eerste initiƫle zoekopdracht, maar alle onderzoeken na dat het niet nodig zal zijn.

3 Hoe kan ik Google Adwords Hulpprogramma voor zoekwoorden gebruiken om inkomsten te verhogen


Voeg de "Geschatte gemiddelde. CPC '

Zodra de resultaten worden opgesteld, is het belangrijk dat een kolom die standaard verborgen voegen. U moet deze elke keer dat u de website van Google AdWords Hulpprogramma voor zoekwoorden opnieuw te doen.

Klik op de drop down box (zie foto), dat "Show / Hide Columns" zegt en selecteer: ". Geschatte gemiddelde CPC" ... In deze kolom zal u vertellen hoeveel Google's adverteerders moeten betalen voor reclame op zoekopdrachten met behulp van deze respectieve zoekwoorden.

4 Hoe kan ik Google Adwords Hulpprogramma voor zoekwoorden gebruiken om inkomsten te verhogen


Change "Breed" op "Exact"

Klik op de drop-down box die op dit moment is ingesteld op "breed" en selecteer "exact" (zie foto). Dit geeft u een overzicht van de "EXACT" trefwoorden die gebruikers van Google intypen wanneer ze zoeken.

5 Hoe kan ik Google Adwords Hulpprogramma voor zoekwoorden gebruiken om inkomsten te verhogen


Analyseer de gegevens en beslissen

Dubbelklik op het "Geschatte gemiddelde. CPC 'kolomkop (dit sorteert de kolom in oplopende volgorde) en beginnen met het analyseren van de data.

Het wordt aanbevolen dat u alleen gebruik maken van AdWords-zoekwoorden die een hoog "Geschatte gemiddelde. CPC 'hebben, op zijn minst 1.000 lokale zoekopdrachten, en om uw artikel / publicatie relevant zijn.

Zodra u een woord dat voldoet aan die criteria te vinden, moet u op de "Add Exact" toe te voegen aan je lijst. Na het toevoegen van vijf of zo zoekwoorden, kunt u deze lijst voor toekomstig gebruik te exporteren.

Hints

  • Zorg ervoor dat u de criteria te gebruiken in stap 5 voor de best mogelijke resultaten
  • Heeft zoekwoorden die geen verband houden met uw artikel / publicatie zijn niet te gebruiken. Dit zal uw lezers verwarren en je bent waarschijnlijk een verhoging van uw websites te kunnen zien "Bounce Rate."
  • Hoewel dit een beproefde methode voor het verhogen van opbrengsten, dit is geen garantie ...