Hoe maak je Stuur een gratis mobiele telefoon Verjaardag Message

Hoe maak je Stuur een gratis mobiele telefoon Verjaardag Message


Tekst, beeld en video-berichten zijn een zeer populaire manier om te communiceren in het begin van de 21e eeuw. Gebruik deze methoden om een ​​vriend te wensen of gehouden van één een gelukkige verjaardag; Het is vrij eenvoudig om deze berichten van het type telefoon gaat verzenden, ongeacht.

instructies

1 Ga naar de sectie "menu" van de telefoon en selecteer de "boodschappen" optie. Afhankelijk van het type telefoon je hebt, moet u kiezen of u wilt een voicemailbericht of een tekstbericht te verzenden. Wilt u een voicemail bericht te sturen, selecteert u de optie "voicemail", wacht op de prompt en spreek in de microfoon van je telefoon naar je verjaardagswensen relais. Nadat u uw bericht hebt gemaakt, drukt u op het nummer dat u wordt gevraagd in te drukken door middel van de voice recording, zodat uw bericht naar behoren zullen worden toegezonden aan de beoogde partij.

2 Om een ​​SMS-bericht, selecteert u de "text message" optie op uw telefoon. Dit moet leiden tot een leeg scherm - gebruik maken van de toetsen op de telefoon om de verjaardag bericht dat u wilt verzenden typen. Druk op de "send" knop op uw telefoon, zodat het SMS-bericht gaat naar de bedoelde persoon.

3 Om een ​​MMS-bericht te verzenden, selecteert u de "camera" optie op uw telefoon en maak de foto die u wilt verzenden voor de jarige jongen of meisje. Druk op de belangrijkste knop op uw telefoon of degene die zich onder de woorden "te nemen foto." Zodra u de foto te maken, drukt u op de knop die u zal voorzien van opties op hoe de foto te sturen.