Hoe maak je een landing page voor ClickBank Promotion Maak

Clickbank werkt door het hebben van leveranciers lijst van hun producten, voornamelijk ebooks, en delen een percentage van de verkoop met hun filialen - mensen die helpen om in deze verkoop. Leveranciers helpen filialen door het leveren van beelden van het product, de algemene verkoop kopie en specifieke zoekwoorden te gebruiken op landingspagina's de filialen '. Deze pagina's bevatten een link die klanten stuurt naar de verkoper toonhoogte pagina, helpen om de omzet te verhogen. Om een ​​effectieve landing page maken, moet u een overtuigende headline, foto's van het product, een lijst van het product voordelen, de prijs, getuigenissen en een "Koop nu" knop bevatten.

instructies

1 Aankoop van een domeinnaam die het product dat u probeert te verkopen weerspiegelt. In plaats van te betalen voor dure web hosting koppelen dat domein naar een pagina op een gratis site die u al hebt gebouwd of doorsturen naar een blog die u op een platform hebt gemaakt, zoals Blogger. Gratis sites zoals blogger.com, weebly.com en webs.com kan worden gebruikt om een ​​reeks van producten op de markt.

2 Schrijf een pakkende kop of een oproep tot actie aan de bovenkant van de pagina. Deze oproep tot actie moet de aandacht van uw lezer te grijpen, maar niet te groot dat het een afleiding. Gebruik een lettertype dat is tussen de 16 en 18 punten in grootte. Zorg dat hij opvalt door vetgedrukte het lettertype of doordat het een andere kleur. Een goede call to action als je de verkoop van een product van het gewichtsverlies zou er ongeveer zo uitzien: "Lose 20 Pounds Fast." Precies daar, uw lezers weten wat dit artikel of ebook voor hen kan doen.

3 Onder meer een foto van het product en de mogelijke resultaten van het kopen van het item. Speel met het plaatsen om te zien of te plaatsen op de linker- of rechterkant ziet er beter uit.

4 Maak een lijst van bullet points dat de effecten of het nut van het product van de leverancier schetst. Maak uw landing page makkelijk te lezen met behulp van deze bullet points, of zeer korte alinea's onder onderverdelingen, in plaats van het gebruik van lange alinea's. Dit maakt het mogelijk lezers op de inhoud van uw site te scannen om te vinden wat ze het meest geïnteresseerd zijn.

5 Ook enkele getuigenissen van klanten, indien beschikbaar, van de leverancier. Schrijf nooit valse getuigenissen.

6 Voeg de prijs naar de bovenkant van de pagina, onder uw bullet points. Dit maakt het mogelijk lezers om te beslissen of ze willen om door te gaan. Vermijd het schrijven van een lange landing page, waar mensen moeten naar beneden scrollen twee of drie keer op de oproep tot actie te komen.

7 Plaats een "Koop nu" knop onder je prijskaartje en een andere aan de onderkant van uw landing page. Voeg een link op je "Koop nu" knop die klanten direct wordt aangesloten op de ClickBank leverancier product toonhoogte pagina.