Hoe verschillende voetteksten op een Word-document

Hoe verschillende voetteksten op een Word-document


U kunt de voettekst gebruiken in een Word document naar paginanummers, de titel van het document, het pad of bijna alle andere informatie die u wilt aan de onderkant van elke pagina weer te geven. Standaard Word gebruikt dezelfde voettekst op elke pagina van het document, bespaart u de moeite van het invoeren van het elke keer. Soms echter, verschillende informatie in de voettekst van de verschillende secties nodig. Gelukkig Word maakt dit mogelijk.

instructies

Plaats Verschillende voetteksten in een document Word 2003

1 Plaats uw cursor op de pagina voordat het jaar waarin u wilt een andere voettekst te creëren.

2 Ga naar het menu Invoegen en selecteer Break. In het dialoogvenster Einde invoegen venster dat verschijnt, selecteert u Next Page grond van artikel Breaks.

3 Ga naar het menu Beeld en selecteer Koptekst en voettekst. Plaats de cursor in de voettekst sectie van de eerste pagina die u wilt een andere voettekst te maken.

4 Klik op de link naar de vorige knop op de werkbalk Koptekst en voettekst. Dit zal de voettekst van de vorige paragraaf los te koppelen.

5 Voer de informatie die u wenst in de voettekst en uw document op te slaan.

Plaats Verschillende voetteksten in een Word 2007 of 2010 Document

6 Plaats uw cursor op de pagina voordat het jaar waarin u wilt een andere voettekst te creëren.

7 Ga naar het tabblad Pagina-indeling en selecteer Breaks uit de groep Pagina-instelling. Selecteer Next Page grond van artikel Breaks in de Breaks drop-down menu.

8 Klik op de pagina waar u de verschillende voettekst te starten. Ga naar het tabblad Invoegen en klik op Footer. Klik op Bewerken Footer in de buurt van de bodem van de Footer drop-down menu.

9 Klik op de link naar de vorige knop in de navigatie op het tabblad Ontwerpen van het tabblad Koptekst en voettekst Extra. Dit zal de voettekst van de vorige paragraaf los te koppelen.

10 Voer de informatie die u wenst in de voettekst en uw document op te slaan.