Hoe de Memory Upgrade op een Dimension 8100

De Dell Dimension 8100 is een desktop computer is ontworpen voor thuisgebruik. Indien u wenst om het geheugen te upgraden in deze computer, kunt u dit doen met een beetje van de fundamentele kennis van de computer, als je comfortabel werken met interne hardware van de computer bent.

instructies

1 Zet de computer en de stekker uit het stopcontact. Draai de computer op zijn kant en druk de knoppen aan de bovenkant en onderkant van de achterkant van de machine.

2 Til de zijkant van de computer om de zaak te openen. Zoek de computer geheugenmodules in het midden van het moederbord.

3 Draai de stroomvoorziening uit de weg van de geheugenmodules door te drukken op het tabblad vrijlating verbonden aan de stroomvoorziening en vervolgens omhoog te trekken totdat deze vastklikt.

4 Druk op het plastic clips die de geheugenmodules zijn plaats te houden totdat de modules pop-up. Neem ze uit, steek de upgrade geheugenmodules in de lege slots. Duw ze naar beneden totdat de plastic clips aan beide zijden vastklikken.

5 Draai de voeding terug in de oorspronkelijke positie en sluit de zaak.

6 Steek de stekker van de computer in en zet hem aan. Het is nu klaar voor gebruik met de nieuw verbeterde geheugenmodules.

Hints

  • De Dimension 8100 telt RDRAM geheugen. De vier slots kan een totaal van 2 GB geheugen verwerken.
  • Voor het openen van uw computer, raakt een stuk van ongeverfd metalen, of draag een anti-statische pols guard, zoals statische elektriciteit van uw machine kunnen beschadigen. Behandel de geheugenmodules door alleen de buitenranden.