Hoe maak je Plaats een foto in het lichaam van een bericht Met Outlook Express

Hoe maak je Plaats een foto in het lichaam van een bericht Met Outlook Express


De juiste foto's kan een e-mail perfect. Outlook Express voor Windows XP geeft u twee manieren om een ​​foto te sturen in uw bericht: als een bijlage en als insert. Stuur uw foto's als bijlagen als u gewoon wilt om ze te delen met de ontvanger van uw e-mail. Plaats uw foto's in plaats daarvan als je wilt dat ze verschijnen in het lichaam van uw bericht. Dat laatste is ideaal wanneer u foto's nodig hebt om te benadrukken of te illustreren uw bericht.

instructies

1 Maak een leeg bericht in Outlook Express. U kunt klikken op de knop "Create Mail" op de werkbalk of ga naar het menu "Bestand", klik op "Nieuw" en kies "Nieuw e-mailbericht." Een nieuw bericht compositie venster verschijnt.

2 Klik op het menu "Format" en schakel "Rich Text (HTML)." Beginnen typen van een bericht in het lichaam.

3 Klik op het pictogram "Beeld" op de werkbalk Opmaak als u klaar bent om een ​​foto op te nemen zijn. Dit pictogram wordt weergegeven als een gekleurde rechthoek die "Insert Picture" leest wanneer u de cursor over het.

4 Klik op de "Browse" knop naast "Picture Source." Zoek een foto op uw harde schijf. Outlook Express herkent gemeenschappelijke image bestandsformaten zoals JPEG, BMP en TIFF.

5 Voer een tekst label in "Alternatieve tekst." Dit is handig voor het geval dat e-mailclient van de ontvanger heeft beelden uitgeschakeld. Uw ontvanger zal de tekst label in plaats van het beeld in dat geval te zien.

6 Bepalen hoe de foto ten opzichte van de tekst in het bericht af te stemmen. Kies een optie in "Alignment." U kunt midden kiezen, links, rechts en ga zo maar door.

7 Pas de grens, als je wilt. Typ een getal in "Randdikte." Voer nul in als u niet beschikt over een rand rond de foto willen. Doe hetzelfde voor horizontale en verticale ruimten in "Spacing." Als u spatiëring toe te voegen, wordt de foto met het bedrag dat u opgeeft compenseren.

8 Klik op "OK" en de effecten te bekijken. Om wijzigingen aan te brengen, klikt u op de foto om deze te selecteren en op het pictogram "Beeld" weer. Als u tevreden bent met uw werk, blijven schrijven van het bericht. Klik op de knop 'Verzenden' of 'Bericht verzenden "in het menu" Bestand "als u klaar bent.