How To Fix Internet Explorer Glitches

How To Fix Internet Explorer Glitches


Internet Explorer is een webbrowser die komt voorgeïnstalleerd met het Windows-besturingssysteem. Internet Explorer glitches onder langzaam browsing, vaak hangen of bevriezen, crashen en foutmeldingen waarin staat dat Internet Explorer een probleem heeft ondervonden en moet worden afgesloten. Deze storingen kunnen frustrerend zijn en kan ook resulteren in het verlies van belangrijke informatie. Gelukkig is de Windows-besturingssysteem bevat tools om deze gemeenschappelijke glitches te lossen. De onderstaande instructies gelden voor Internet Explorer 8.

instructies

Windows 7

1 Klik op het menu 'Start' en vervolgens op 'Configuratiescherm'.

2 Klik op "Problemen zoeken en repareren" onder System Security.

3 Klik op "Programma's" en vervolgens op "Internet Explorer prestaties."

4 Klik op 'Volgende'. Het Windows-besturingssysteem detecteert en eventuele problemen in verband met Internet Explorer op te lossen. Mogelijk wordt u gevraagd om de computer opnieuw op te starten.

Eerdere versies van Windows

5 Ga naar het Microsoft Support: Hoe pagina Internet Explorer-instellingen (zie Resource) Reset.

6 Klik op het icoontje "Microsoft Fix It".

7 Klik op "Save" en vervolgens op "Openen" in het dialoogvenster Bestand downloaden. Het Windows-besturingssysteem automatisch detecteren en eventuele problemen in verband met Internet Explorer op te lossen.

Hints

  • Sommige virussen kunnen Internet Explorer glitches veroorzaken. Dus zelfs als de bovenstaande stappen werken, kunt u overwegen een antivirusprogramma om ervoor te zorgen dat eventuele virussen op uw computer zijn gevonden en verwijderd.