Hoe te downloaden eBooks van Google Book

Hoe te downloaden eBooks van Google Book


Met de komst van de Ebook, is het nu mogelijk om boekwinkels volledig te omzeilen en krijg boeken rechtstreeks op uw computer. De zoekmachine van Google heeft een hele sectie gewijd aan boeken, waardoor het gemakkelijk om de bijzondere boek dat u zoekt te vinden. Om het nog makkelijker om een ​​bepaalde Ebook vinden, heeft Gogle gecreëerd Google Book Downloader, een downloadbare hulpprogramma voor uw webbrowser dat de tijd die nodig is om te vinden en te downloaden Ebooks minimaliseert. Dus als u op zoek bent naar een bepaalde Ebook via Google, moet je in staat om uit te vinden en te downloaden het meteen.

instructies

1 Open uw internet browser en navigeer naar een website aanbieden van een gratis download van Google Book Downloader (zie bronnen). Klik op het tabblad "Download" en volg de aanwijzingen op het scherm om het te downloaden naar uw computer.

2 Klik op het pictogram van Google Book Installer op het bureaublad van uw computer en volg de aanwijzingen om het programma te installeren. Wanneer u klaar bent, opent u de Google Book installatieprogramma vanaf uw bureaublad.

3 Ga naar Google Books vanuit uw webbrowser en typ de naam van het boek dat u zoekt. Je kan ook zoeken op genre, auteur en categorie. Selecteer het boek dat u geïnteresseerd bent in wanneer deze wordt weergegeven op het scherm zijn.

4 Kopieer de URL (Uniform Resource Locator) in de adresbalk aan de bovenkant van het scherm. Dan plak de URL in het tekstvak in de linker bovenhoek van het hoofdmenu Google Book Downloader en klik op de "Check" knop direct ernaast. Een nieuw venster verschijnt waarin de pagina's van het boek.

5 Klik op het selectievakje naast de boekpagina's om het aantal pagina's dat u wilt uit het boek te downloaden te selecteren. U kunt ook de optie om alle pagina's in het boek te downloaden.

6 Klik op de "Download Selected" tab aan de onderkant van het scherm en klik vervolgens op de "Save Selected" tab als daarom wordt gevraagd. Het boek zal dan beginnen te downloaden. Na een moment of twee, zal het proces worden voltooid en je krijgt een exemplaar van het boek opgeslagen op uw computer te hebben.