Hoe maak je een FLAC-bestand voor iTunes converteren

Hoe maak je een FLAC-bestand voor iTunes converteren


FLAC-bestanden zijn audiobestanden die vaak gebruikt door artiesten en platenmaatschappijen om de hoogste kwaliteit digitale audio-bestand te bieden. Wanneer u een FLAC-bestand te converteren naar een MP3 u het comprimeren van het bestand naar een kleiner formaat, waardoor de geluidskwaliteit enigszins in het gedrang brengt. Met dat gezegd zijnde, het is een eenvoudig proces dat in iTunes kan worden voltooid in slechts een paar minuten.

instructies

1 Open \ "Winamp, \" klik dan op de \ "Opties \" menu en selecteer \ "Voorkeuren. \"

2 Selecteer \ "Output \" in de zijbalk links en selecteer \ "Nullsoft Disk Writer. \" Klik vervolgens op de \ "configureren \" om door te gaan.

3 Klik op de grote directory knop met het label \ "C:. \ \" Selecteer een map die u wilt de geconverteerde FLAC-bestanden in op te slaan, en dan druk op de \ "OK \" om terug te keren naar de \ "Voorkeuren \" venster.

4 Selecteer in het menu \ "Bestand \", selecteer \ "Play File \" en ga naar de map met de FLAC-bestanden die u wilt converteren. Selecteer het eerste bestand, dan houdt u de \ "Shift \" toets ingedrukt en klik tegelijk op het laatste bestand om alle FLAC-bestanden in de map te selecteren. Klik op de \ knop "Openen \" om de bestanden te openen.

5 Klik op de "Play \" knop \. Winamp zal beginnen om je FLAC-bestanden converteren naar WAV-bestanden en deze opslaan in de map die u geselecteerd.

6 Open iTunes, klik dan op de \ "Edit \" drop-down menu. Selecteer vervolgens \ "Voorkeuren. \" Hit the \ knop "Import Settings \" aan de onderkant van de pagina, onder het \ tabblad 'Algemeen \ ".

7 Selecteer de "MP3 Encoder \" optie \ van de \ "Importeren met \" drop-down menu. Kies een kwaliteit instelling van de \ "Settings \" drop-down menu. Hit the \ "OK \" om door te gaan.

8 Ga naar de map \ "Bestand \" menu, selecteer vervolgens \ "Map aan bibliotheek toevoegen. \ 'Zoek de map waarin u de WAV-bestanden in zijn opgeslagen, selecteer het en druk op de \" OK \ "om door te gaan.

9 Zoek de WAV-bestanden in uw iTunes-bibliotheek. Selecteer het eerste bestand, druk op de \ "Shift \" toets ingedrukt en selecteer het laatste bestand om alle bestanden die u wilt converteren.

10 Klik met de rechtermuisknop op een van de gemarkeerde songs, selecteer \ "Create MP3 Version. \" ITunes zal nu dubbele MP3 versies van uw WAV-bestanden.