Hoe Video sites te blokkeren

Vele malen ouders moeten het op zich nemen om hun kinderen van storende inhoud op het internet te verdedigen door het blokkeren van specifieke video-sites. Het is mogelijk om uw computer in de toegang tot ongeschikte sites te weigeren, zodat familieleden laat je niet in de verleiding om ze te bezoeken. Blokkeren van bepaalde video-sites kunt uw computer op te slaan tegen het risico van virussen en andere bedreigingen die geen verband houden met de inhoud die op de video-sites.

instructies

1 Open uw Internet Explorer webbrowser. Zodra je het hebt geopend, ga naar "Internet-opties."

2 Klik op de "Content" tab om u naar het scherm waar u toegang tot de "Parental Controls." Klik op de "Parental Control" knop op dat tabblad.

3 Maak de "Ouderlijk toezicht" door te klikken op "On, afdwingen Huidige instellingen." Hiermee kunt u toegang tot verdere controles, zoals het krijgen "Windows Vista Web Filter." Klik op die knop.

4 Klik op "blokkeren Sommige websites of Content," en vervolgens op "Bewerk het toestaan ​​en Block List." Kopieer de video sites die u wilt blokkeren in het adresveld en klik op "Block." Nu is de sites zullen niet toegankelijk vanaf uw computer.

Hints

  • U kunt terug naar het scherm "Ouderlijk toezicht" te gaan en geblokkeerde sites te verwijderen als dat nodig is.