Hoe te repareren beschadigde AVI-bestanden

Bij AVI (Audio Video Interleave) bestanden, die is een formaat voor video-bestanden in Windows, beschadigd raken kan het moeilijk om ze op te lossen zijn als je niet goed geïnformeerd over computerbestanden en hoe ze op te lossen. Gelukkig zijn er manieren om deze bestanden te repareren, zodat snel kun je je AVI-bestanden opnieuw te bekijken of te delen met vrienden en familie.

instructies

1 Download DivXRepair 1.0.1 (zie bronnen), dat is een programma dat herstelt beschadigde AVI-bestanden. Nadat u hebt uitgepakt en het opzetten van deze software op uw computer, open het programma en voeg dan zoveel beschadigde AVI-bestanden als je wilt naar de lijst "Add File" en vervolgens op "Bestanden repareren." DivXRepair repareert beschadigde gebieden van uw AVI-bestanden en slaat het nieuwe bestand in dezelfde map als het origineel, en maakt vervolgens een verslag van wat zij heeft gedaan.

2 Installeer Avi Previewer 2,27 (zie bronnen) op de computer te repareren beschadigde AVI-bestanden en als preview degenen die niet correct te downloaden. Dit programma ondersteunt ook automatisch uw bestanden en fixes gedownloade bestanden van corrupte archieven.

3 Run RegCure (zie bronnen) naar AVI-bestanden te repareren. Dit programma lost ook schade veroorzaakt door fouten in het bestandssysteem, registry key problemen en onvolledige VN-installaties. RegCure kan repareren en schoon beschadigde AVI bestanden en andere bestanden systemen en versnellen opstarttijden om te helpen uw computer sneller en efficiënter.