Hoe om bestanden te herstellen in Windows Vista

Hoe om bestanden te herstellen in Windows Vista


Windows Vista wordt geleverd met de "Back-up van bestanden" tovenaar, die werd ontwikkeld om het een koud kunstje om een ​​back-up van al uw belangrijke bestanden te maken. Het wordt ook gebundeld met de wizard "Bestanden terugzetten" om uw bestanden te herstellen van een back-up. Lees verder om te leren hoe u bestanden in Windows Vista te herstellen van het gebruik van de "Bestanden terugzetten" wizard.

instructies

Toegang tot de Restore Files Wizard

1 Hoe om bestanden te herstellen in Windows Vista

Start de "Bestanden terugzetten" tovenaar door te klikken op: "Start >> Alle programma's >> Accessoires >> System" gereedschappen. Dit brengt de "Backup Status en configuratie" pagina.

2 Kies voor "Restore Files" of "Advanced Restore ', afhankelijk van het type back-up waaruit u herstelt.

3 Hoe om bestanden te herstellen in Windows Vista

Selecteer de knop "Bestanden terugzetten" om bestanden te herstellen van een back-up die je eerder hebt gemaakt naar uw computer.

4 Hoe om bestanden te herstellen in Windows Vista


Kies de optie "Advanced Restore" als je zou willen om alle bestanden die u in een back-up, of als de bestanden die u wilt herstellen van een back-up op een andere computer te herstellen.

5 Volg de stappen in een van de onderstaande gedeelten op basis van uw keuze.

Voer een eenvoudige Restore Operation

6 Hoe om bestanden te herstellen in Windows Vista

Selecteer welke bestanden u wilt herstellen terug, ofwel bestanden van de laatste naar boven of van een oudere back-up. Als u ervoor kiest om te herstellen van een oudere back-up, zal dit een lijst met bestanden die u kunt kiezen uit te brengen. Selecteer het bestand dat u wilt herstellen en klik op 'Volgende'.

7 Hoe om bestanden te herstellen in Windows Vista


Als u 'bestanden van de laatste back-up "klikt wordt u gevraagd om te kiezen welke bestanden of mappen te herstellen. Gebruik ofwel de "Zoek" knop "Add Files" of "Mappen toevoegen" knop als u de naam of locatie van het bestand dat u wilt weten, anders gebruiken.

8 Zoek en selecteer het bestand dat u wilt in het venster "Add Files To Restore", en klik op "toevoegen." Klik op 'Volgende'.

9 Selecteer de locatie waar u uw bestand te herstellen. Standaard kunt u deze terugzetten naar dezelfde locatie het vroeger was, of u kunt aanpassen en kiezen voor een andere locatie. Klik op de knop "Start Restore" en Windows zal het bestand te herstellen.

Voer een Advanced Restore

10 Hoe om bestanden te herstellen in Windows Vista

Zodra u klikt op de knop "Advanced Restore", zal het de "User Account Control" dialoogvenster te openen. Reageer als bevorderd, en de "(Advanced) Bestanden terugzetten" venster wordt geopend.

11 Selecteer de "Bestanden van de laatste back-up op deze computer" optie om alle bestanden die u in een back-up en klik op herstellen "Next." 12 Hoe om bestanden te herstellen in Windows Vista


Klik op "alles in deze back-up terugzetten" in. Klik op "Next" om de restauratie te voltooien.

Hints

  • Houd er rekening mee dat de optie: "Bestanden van een back-up gemaakt op een andere computer" geldt alleen voor back-ups die zijn gemaakt met de wizard Back-up van bestanden van Windows Vista. In dit geval zal de wizard "Bestanden terugzetten" u gevraagd om de locatie van de back-up aan te geven.