Hoe kan ik een upgrade mijn computer?

Computer upgrades omvatten het vervangen van specifieke componenten en kan een goedkoper alternatief voor het kopen van een nieuwe computer. Computerupgrades kan worden gemaakt door het vervangen van oudere componenten. Zelfs als onderdelen die niet zijn gestopt met functioneren, de meeste componenten, inclusief batterijen en harde schijven, verliezen effectiviteit na verloop van tijd. De onderdelen van de computer om te upgraden is afhankelijk van welk aspect van de prestaties van de computer die u wilt verbeteren.

instructies

1 Installeer grotere RAM-modules op de hoeveelheid RAM-geheugen verhogen om de snelheid van de computer te verbeteren. De modules zijn vrij gemakkelijk te upgraden, omdat ze vastklikken uw moederbord.

2 Installeer een grotere harde schijf als je wilt om de hoeveelheid bestanden die u kunt opslaan op uw computer te verhogen.

3 Installeer een nieuwe batterij als u een upgrade van uw laptop. De meeste accu's beginnen hun lading te verliezen na een jaar of twee, zodat een nieuwe batterij kan helpen de tijd kunt u uw computer gebruiken zonder een stroomkabel.

4 Sluit een nieuwe, en misschien groter, bewaken als je werkt met afbeeldingen om scherpere beelden te krijgen.

5 Upgrade uw grafische kaart. De grafische kaart is geplaatst in de PCI-of AGP-slot. Hoe meer RAM een grafische kaart heeft, hoe sneller het wordt uitgevoerd. Controleer ook de grafische mogelijkheden. Als u Windows draaien, de DirectX-mogelijkheden zijn het meest belangrijk.

6 Upgrade uw geluidskaart om de geluidskwaliteit, vooral als je geniet van het spelen van games, het bekijken van video's of het luisteren naar muziek te verhogen. Dolby surround sound, ook wel bekend als 3D-geluid, stelt u in staat om te horen in drie dimensies, zelfs met slechts twee luidsprekers.