How to Run Zes Videokaarten on One Monitor

How to Run Zes Videokaarten on One Monitor


Sommige zaken of privé-gebruik instellingen kunnen meerdere computers nodig, maar slechts een enkele monitor. Omdat monitoren zijn duur, met een manier om meerdere computers aan te sluiten op een monitor kunt u bespaart een hoop geld. Gelukkig is dit niet de vaardigheid van een elektricien of een computer technicus nodig. Helaas, is het vereist wat extra hardware. Een schakelkast dient als verbinding tussen de computer en de monitor, en heeft typisch een elektronische of handschakelaar te kiezen welke computer worden weergegeven.

instructies

Voor computers \ Videokaarten met VGA-uitgang

1 How to Run Zes Videokaarten on One Monitor

Dit is wat een VGA-kabel eruit ziet.

Koop een VGA-schakelkast staat de behandeling van de zes ingangen. U kunt vinden door het intypen van '6 x VGA Switch "in een zoekmachine (Google, Yahoo) en blader de winkels resultaten. IOGEAR en Atlona Technologies zijn twee bedrijven die een dergelijke overstap te maken.

2 Sluit elke computer videokaart op een ingang van de schakelkast door één uiteinde van een VGA-kabel aan op de video-uitgang van de videokaart en het andere uiteinde op een van de ingangen van de schakelkast's.

3 Sluit de monitor aan de schakelkast door één uiteinde van een VGA-kabel aan op de monitor VGA-ingang en het andere uiteinde op de output van de schakelkast's.

4 Gebruik de schakelkast om te selecteren welke computer weer te geven op de monitor.

Voor computers \ Videokaarten met DVI-uitgang

5 How to Run Zes Videokaarten on One Monitor

Dit is wat het einde van een DVI-kabel eruit ziet.

Koop een DVI schakelkast staat de behandeling van de zes ingangen. U kunt vinden door het intypen van '6 x DVI Switch "in een zoekmachine (Google, Yahoo) en blader de winkels resultaten. Atlona Technologies en Kramer Electronics zijn twee bedrijven die een dergelijke overstap te maken.

6 Sluit elke computer videokaart op een ingang van de schakelkast door het aansluiten van het ene uiteinde van een DVI-kabel aan op de video-uitgang van de videokaart en het andere uiteinde op een van de ingangen van de schakelkast's.

7 Sluit de monitor aan de schakelkast door het aansluiten van het ene uiteinde van een DVI-kabel aan op de monitor DVI-ingang en het andere uiteinde op de output van de schakelkast's.

8 Gebruik de schakelkast om te selecteren welke computer weer te geven op de monitor.

Hints

  • Met zoveel VGA of DVI-kabels tussen de computers en schakelkast, moet u de doos en kabels te plaatsen in een lage of geen verkeer.
  • Als u het aansluiten van meerdere computers op een enkele monitor, kunt u ook meerdere computers aansluiten op een enkel toetsenbord en muis. Zorg ervoor dat u een KVM (Keyboard, Video, Mouse) schakelkast aan te schaffen.