Hoe te installeren Widgets op een PC

Widgets zijn kleine programma's die specifieke taken uit te voeren op uw pc. Er zijn widgets voor elke taak en elke beschrijving past. Installeer een aantal widgets op uw pc en gebruik ze om u te helpen uw leven te organiseren. Deze aanwijzingen zijn voor Yahoo widgets, maar de meeste widgets te installeren op een pc in een soortgelijke manier.

instructies

1 Ga naar Yahoo's widget pagina. Zorg ervoor dat u de minimale eis om widgets te installeren op uw computer. Zorg er ook voor dat je toestemming om widgets te installeren als de computer is een werk of school machine. Klik op "Nu de slag."

2 Lees Yahoo's Gebruiksvoorwaarden en Privacy Policy zoals ze in het dialoogvenster. Zorg ervoor dat u het met hen eens. Klik op "Start Install" om Yahoo widget installatieprogramma te downloaden.

3 Kies "Run" in de komende twee dialoogvensters die open staat voor de installatie van de widget installatieprogramma te beëindigen. Vervolgens selecteert u 'Doorgaan' om de widget Starter Pack installeren. Dit is een verzameling van populaire widgets om mee te beginnen. Het kan een paar minuten duren om te installeren.

4 Klik op "Ik ga akkoord" nadat u de licentieovereenkomst te lezen. Zodra je dat doet, de installatie is voltooid en u kunt de widget 'dock' op uw computer te zien.

5 Neem een ​​paar minuten te kijken naar de widgets die met het pakket kwam. Sommigen, zoals het weer, moet mogelijk worden opgezet om goed te laten werken. Klik op "Doorgaan" in het dialoogvenster voor meer informatie over de nieuwe widgets werk uit te vinden.

6 Verwijder een van de widgets in het pakket dat je niet wilt. Gewoon rechts klikken op de widget. Selecteer "Installatie ongedaan maken."

7 Blijven zoeken naar widgets te installeren op uw pc. Vind degenen die het meest nuttig zijn voor uw dagelijkse behoeften, maar vergeet niet om iets leuks te nemen.

Hints

  • Widgets kunnen uw computer trager te beginnen te maken.