Hoe maak je een Header in Microsoft Office Word invoegen

Net als bij een mini titelpagina, inhoudsopgave of zelfs een gids kaart boven op elke pagina van een document, kan een header vele doeleinden dienen. Met behulp van Microsoft Word om headers te voegen kost veel minder tijd dan het maken van een kaart of een inhoudsopgave, omdat Word doet het grootste deel van de invoeging voor u. Zodra u selecteert en het ontwerp van de header, Word voegt het toe aan elke huidige en nieuwe pagina, het aanbieden van lezers een manier om bij te houden in het document te houden en te leren een beetje van informatie over de maker van het document.

instructies

1 Open Microsoft Word. Om een ​​koptekst in te voegen aan een bestaand document zonder één, klikt u op het tabblad "File" en selecteer "Open." Zoek het Word-document en klik op de naam van het bestand. Het document wordt geopend in een nieuw Word-venster.

2 Klik op het tabblad "Invoegen". Klik op de "kop" knop op het lint onder het tabblad. Selecteer één van de header opties, zoals "Basic." De kop is geplaatst.

3 Dubbelklik op het nieuw ingevoegde header om het te activeren. Typ dan Word placeholder tekst met informatie, zoals de datum, de titel van het document en contactgegevens voor de auteur.

4 Op de rode "X" op het lint om naar het lichaam van het document. Blader door eventuele extra pagina's van het document om ervoor te zorgen dat de header is toegevoegd.