Hoe maak je een geblokkeerde AVI Convert

Hoe maak je een geblokkeerde AVI Convert


AVI staat voor Audio Video Interleave en is de naam van een bepaald type computergeheugen videobestand is ontwikkeld door Microsoft. De bestanden zijn over het algemeen minder gecomprimeerd dan vergelijkbare MOV of MPEG-bestanden en kan gespeeld worden door de meeste standaard video-speler software. Het omzetten van een geblokkeerde of vergrendeld AVI is een eenvoudige taak zodra het slot op het bestand is verwijderd. De tijd die nodig is om een ​​AVI deblokkeren en omzetten met freeware zal variëren afhankelijk van de lengte van het bestand en de snelheid van de computer.

instructies

Unlock of deblokkeren van de AVI-bestand in Windows

1 Rechtsklik op het AVI-bestand in een Windows Explorer-venster.

2 Selecteer "Eigenschappen" in het menu.

3 Klik op de "Deblokkeren" knop en controleer of de "Read-only" en "verborgen" selectievakjes worden niet gemarkeerd. Klik op "OK" om de wijzigingen op te slaan.

Unlock of deblokkeren het AVI-bestand op een Macintosh

4 Selecteer het AVI-bestand te worden ontgrendeld.

5 Houd de "Command" (Apple) ingedrukt en druk op de "i".

6 Verwijder het vinkje uit de "Locked" box aan de bestandsinformatie menu.

Omzetten van de AVI-bestand

7 Ga naar de AVS Video Converter website om een ​​Windows-applicatie te downloaden voor het omzetten van AVI en andere videobestanden. Sla het programma om uw computer schijf en de software te installeren. De applicatie is compatibel met Windows XP, Vista en 7 en is voorzien van een eenvoudige video-editor voor het trimmen naar beneden lange video's.

8 Download de AVI naar MPEG Converter software voor Windows-computers. Ondanks de naam van de toepassing verschillende soorten bestanden, zoals AVI naar andere voorkomende vormen van videobestand kan converteren. De volledige versie van de software kan gratis gedownload worden, maar met ingang van juni 2010 is een bedrag van $ 29,95 die nodig is om aanvragen voor een serienummer te stoppen tijdens het gebruik.

9 Ga naar de iSkysoft Video Converter site (zie Bronnen) en download de Macintosh-only software voor Power PC of Intel-gebaseerde computers. Zoals AVS Video Converter for Windows iSkysoft omvat elementaire video editor en is in staat om andere soorten bestanden naast AVI.

Hints

  • Bestanden die zijn beveiligd met geavanceerde kopieerbeveiliging kunnen niet worden geconverteerd.