Hoe te installeren Nagios Poller.Ph

Nagios Poller.Ph is een computer systeem / IT-infrastructuur-monitoring software is ontworpen om te zorgen dat alle applicaties, processen en diensten van uw computer werken zoals de bedoeling is. Het verstuurt waarschuwingen zodra eventuele storingen in het systeem optreden, waardoor u te beheren en op te lossen voordat er sprake is van uitval. U kunt Nagios Poller.Ph installeren door het downloaden van de "tar" bestand en de oprichting ervan in "DOS" modus van uw computer.

instructies

1 Open uw computer webbrowser en navigeer naar "nagios.org/download/core/thanks." Klik met de rechtermuisknop "Nagios-3.2.3.tar.gz" en kies "Extract." Klik op "Ja op alles" om het bestand te downloaden naar uw bureaublad.

2 Dubbelklik op het "Nagios-3.2.3.tar /" map en klik met de rechtermuisknop de "nagios-3.2.3.tar" file. Klik op 'Hier uitpakken "om de bestanden te decomprimeren.

3 Herstart de computer en druk op de "F8", "F4" of "F11" voorafgaand aan het besturingssysteem display om de BIOS menu te krijgen.

4 Selecteer "DOS" modus en type "make install" in de prompt. Druk op Enter." Typ 'make install-init "en druk op" Enter. "

5 Typ "install-config" en druk op "Enter." Typ "install-commandmode" en druk op "Enter" om uw Nagios installatie te voltooien.