Hoe maak je een projector aan te sluiten op een desktopcomputer

Hoe maak je een projector aan te sluiten op een desktopcomputer


Een hoge kwaliteit projector kan een uitstekende en goedkoper alternatief voor een groot tv-scherm maken als je wilt een presentatie of film naar een groot publiek te laten zien. Projectoren hebben de toegevoegde bonus van een snelle connectiviteit naar desktop computers, zodat u een PowerPoint diavoorstelling aan een groep klanten of medewerkers kunnen streamen.

instructies

1 Hoe maak je een projector aan te sluiten op een desktopcomputer

Controleer de aansluitkabels die bij de projector kwam om te zien wat voor soort output het gebruikt, zoals DVI, VGA, S-Video, of USB. Controleer de poorten aan de voor- en achterzijde van uw computer om ervoor te zorgen dat u een overeenkomstige poort op de uitgang kabel.

2 Hoe maak je een projector aan te sluiten op een desktopcomputer


Koop een conversie kabel, zoals S-Video-naar-USB, als je niet het juiste type poort op de computer hebben. Sluit de conversie kabel aan de originele kabel.

3 Steek het netsnoer van de projector in een stopcontact. Schakel uw computer en zorg ervoor dat de projector is uitgeschakeld. Steek de uitgang kabel van de projector aan op de juiste poort van de computer.

4 Schakel de stroom naar de projector en richt deze naar een lege muur of projectiescherm.

5 Wacht op een prompt op het scherm vraagt ​​om het type apparaat dat u gebruikt om te verschijnen. Gebruik de afstandsbediening die bij de projector kwam tot de optie die ofwel zegt: "PC" of de naam van de uitgang, zoals kies "VGA."

Hints

  • Sommige projector eenheden kunt u het scherm opties of stroom te kiezen De projector met de muis van de computer in plaats van met de afstandsbediening. U moet een seriële kabel te krijgen en aansluiten van uw computer naar de poort van de projector gemarkeerd als "Input" om te profiteren van de feature.Restart de computer en de projector als de projector niet onmiddellijk beginnen met een afbeelding te sturen in Indien één van de inrichtingen nog niet meer gedetecteerd.