Hoe om te stoppen met pop-up advertenties in Vista

Pop-up advertenties zijn kleine vensters die lanceren om informatie weer te geven, of reclame voor producten en diensten. In Windows Vista, het systeem pop-ups te starten automatisch wanneer u probeert om bepaalde programma's te starten. Pop-up advertenties ook starten in uw webbrowser wanneer u websites bezoekt. Pop-up advertenties kunnen vervelend zijn, dus Windows Vista heeft een paar eenvoudige oplossingen die u in staat stellen om zowel het systeem en de browser pop-ups te stoppen.

instructies

Stoppen met System Pop-ups

1 Klik op de knop "Start", en klik vervolgens op de "Control Panel." Je moet over een aantal opties te zien.

2 Dubbelklik op de optie "User Accounts", de "Maak wijzigingen in uw user account" venster te openen. Klik op de "Turn User Account Control aan of uit optie. Een venster lanceringen.

3 Klik op de knop "OK". Wanneer u wordt gevraagd de computer opnieuw op.

Stoppen met pop-up advertenties

4 Start Internet Explorer, klikt u op het menu "Extra" de optie "Pop-upblokkering" en klik op "Turn on pop-up blocker" om het pop-up blocker in te schakelen.

5 Klik op het menu "Extra" weer, selecteer "Pop-upblokkering" en klik op "pop-upblokkering." Kies de "Medium" pop-up blocker instelling, zodat u pop-ups kan blokkeren zonder het voorkomen van websites van de weergave. Geef aan of u een geluid wanneer uw browser blokkeert pop-ups te spelen.

6 Klik op "OK" om de wijzigingen op te slaan. Uw browser stopt met pop-ups van de lancering.

Hints

  • Het uitschakelen van User Control verwijdert de frequente irritante systeem pop-ups; Echter, het is uw computer kwetsbaar voor aanvallen van kwaadaardige programma's.