Hoe beveiligen met een wachtwoord een e-mail

Hoe beveiligen met een wachtwoord een e-mail


Wanneer u documenten of informatie die u niet wilt dat iemand anders te zien verzendt, moet je een aantal extra maatregelen te nemen om ervoor te zorgen dat de informatie krijgt om de persoon voor wie het is bedoeld. In Outlook, kunt u dit doen door het sturen van de ontvanger van een versleutelde e-mail, die eruit ziet roerei of onleesbaar voor iedereen, maar de afzender. Om dit te realiseren, moet u een digitale id aan u gegeven het gebruik door een derde partij die uw identiteit controleert en installeert een speciaal wachtwoord-achtige "key" op uw computer. De ontvanger van de e-mail moet een van deze toetsen hebben.

instructies

Maak een digitale handtekening en gecontroleerde Elkaars Identity

1 Ga naar Microsoft's "Digital ID" Web-pagina (zie link in Resources) en kies een van de digitale handtekening providers.

2 Klik op de link van een provider om te navigeren naar de pagina van de provider, en volg de instructies om uw eigen digitale handtekening te verkrijgen. Dit is een unieke elektronische ID die je online kunt gebruiken om uw identiteit te verifiëren, en het is van essentieel belang voor het verzenden van versleutelde e-mail. Zodra u uw digitale id te ontvangen, een envelop moet worden weergegeven op uw Outlook-menu bovenaan, genaamd de icoon "Message Teken Digitaal".

3 Stuur uw gewenste ontvanger een verificatie van boodschap, die hem biedt uw digitale id. Om dit te doen, maakt u een nieuw e-mailbericht, klikt u op het icoontje "Message Teken Digitaal" en verzend het e-mail. U en de ontvanger moeten beiden elkaars identiteit op deze manier verifiëren voordat u gecodeerde berichten kunt versturen.

4 Vraag de ontvanger om u een antwoord sturen als hij je testbericht, met inbegrip van zijn eigen digitale handtekening in de e-mail op dezelfde manier je deed ontvangt. Zodra u het heeft ontvangen, zal zijn digitale handtekening worden opgeslagen op uw computer, dus je zult hebben allebei elkaars informatie "te drukken." Nu kunt u versleutelde e-mails naar elkaar.

Stuur het versleutelde bericht

5 Open een nieuw e-mailbericht en klik op het menu "Options".

6 Klik op "Message Options" uit het veld "Meer opties".

7 Klik op "Security Settings" en vervolgens op "Bericht versleutelen en bijlagen."

8 Beëindig het creëren van het bericht en klik op 'verzenden'. Het bericht en eventuele bijlagen die u hebt verzonden zal worden beschermd.

Hints

  • Deze informatie is van toepassing op de Microsoft Outlook 2013 e-mailtoepassing en kan er iets anders voor andere versies van Outlook en andere e-toepassingen.