Hoe maak je een Colored Filter toevoegen in Adobe Photoshop CS2

Hoe maak je een Colored Filter toevoegen in Adobe Photoshop CS2


Adobe Photoshop voegde de Filter Gallery met de eerste CS, of Creative Suite, versie in 2003. De basisstructuur van de Filter Gallery is niet veranderd in de daaropvolgende CS releases. Voeg subtiele kleureffecten om een ​​digitale foto met behulp van de krachtige Filter Gallery-functie in Adobe Photoshop CS2.

instructies

1 Lanceer Photoshop CS2. Open het digitale beeld waaraan u wilt een gekleurd filter toe te voegen. Klik met de linkermuisknop op het menu Layer in de menubalk aan de bovenkant van het scherm. Kies "Nieuwe aanpassingslaag" uit het item in de lijst die naar beneden zakt. Kies "Photo Filter" in het submenu dat verschijnt.

2 Selecteer "Filter" van de keuzes gegeven. Maak een keuze uit de vooraf ingestelde filter opties aan zoals gewenst. Kies bijvoorbeeld de Warming Filter (LBA) naar warme tinten zoals geel, oranje, bruin en rood toe te voegen. Kies de Koel filter (LBB) naar koele tinten zoals blauw, groen, roze en paars toe te voegen. Er zijn vele andere filteropties. Of selecteer "Color" om uw eigen aangepaste filter kleur te kiezen. Klik op de kleurstaal en kies de gewenste kleur van de kleurenkaart dat verschijnt.

3 Klik en sleep naar de "dichtheid" te verplaatsen naar de gewenste kleurbalans. Zorg ervoor dat het vak "Voorbeeld" wordt gecontroleerd, zodat u de wijzigingen op je afbeelding on the fly kan zien.

4 Om de helderheid van uw oorspronkelijke afbeelding te behouden, check "Lichtsterkte behouden." Schakel deze optie uit om het beeld donkerder te maken.

5 Klik op "OK" wanneer het voorbeeld beeld ziet als u dat wilt.

6 Klik op de "achtergrond" laag in het palet Lagen. Klik op het menu Afbeelding in de menubalk aan de bovenkant van het scherm. Kies "Aanpassingen" uit het drop-down lijst die wordt weergegeven. Kies "Verzadiging verminderen."

Hints

  • Kies een andere kleur door te dubbelklikken op de aanpassingslaag in het palet Lagen, en de toon van een monochroom beeld in één stap.