Hoe maak je een Picture Collage Picasa maken

Picasa is een gratis en gebruiksvriendelijke foto editing programma bedoeld om te downloaden door Google. Picasa heeft vele functies zoals het bewerken, uploaden, het creëren van cd's en het maken van een collage. Al duurt het is een beetje tijd en instructie en je zal het maken van professioneel ogende collages in een paar minuten.

instructies

1 Download Picasa van de Google-website. Klik om te downloaden en volg de aanwijzingen. Als u al Picasa hebt gedownload, kunt u deze stap overslaan.

2 Importeer uw foto's in Picasa. Als uw foto's zijn al op uw computer, zal Picasa foto's op uw harde schijf en categoriseren ze voor u. Als je de foto's naar uw computer nog niet hebt opgeslagen, sluit u uw camera of kaartlezer aan op de computer en klik op de knop 'Importeren' en kies het apparaat dat de foto's zijn op. Klik op "importeren."

3 Kies de foto's die u wilt gebruiken in de collage. Klik op de foto's in het hoofdscherm. Houd de toets "Shift" terwijl u uw foto's te kiezen en kunt u de volgorde waarin ze verschijnen in de collage te halen zal zijn. Houd de "Control" -toets om de foto's in willekeurige volgorde kiezen.

4 Open de "Maak een collage" dialoogvenster door te klikken op de "Collage" knop aan de onderkant van het scherm.

5 Kies de collage type dat u wilt gebruiken. Picasa biedt vier collage types: beeld stapel, foto raster, contactblad en multi-exposure.

6 Kies een achtergrond voor uw collage. Picasa kunt u een zwarte, witte of grijze achtergrond te kiezen. U kunt ook een foto voor de achtergrond te kiezen.

7 Sla uw collage met uw computer of cd. Klik op de knop "Save" en volg de aanwijzingen.

Hints

  • Om een ​​cd te branden, moet uw computer een cd-brander hebben.