Hoe maak je een persoon online gratis

Hoe maak je een persoon online gratis


Mensen verliezen tintje in de tijd. Werk, gezin verantwoordelijkheden en eenvoudige geografie maken het vaak moeilijk om in contact te blijven. Echter, als u op zoek bent om weer met een oude vriend, familielid, collega of iemand anders in je leven, je hoeft niet naar een prive-detective te betalen of talloze uren doorbrengen bladerend door middel van telefoon boeken. Bijna iedereen maakt gebruik van het internet nu, dus het is waarschijnlijk dat u zich kunt aanmelden bij vinden en contact maken met iedereen die je zoekt - gratis.

Sociale netwerksites

Social networking sites zoals Facebook, MySpace en LinkedIn zijn een uitstekende plek om uw online zoektocht naar een individu te starten. Het vinden van iemand op een dergelijke site zal veel makkelijker zijn als je de volledige naam van de persoon te leren kennen en de laatste bekende woonplaats, ervan uitgaande dat de persoon heeft zijn volledige, juiste naam en de plaats die aan de site. Veel social networking sites zullen ook een foto die door het individu, die zal te zien zijn als onderdeel van de zoekresultaten weer te geven.

Google

Het lijkt misschien vanzelfsprekend, maar met behulp van de zoekmachine van Google om te zoeken naar eventuele identificerende informatie die u voor een persoon die je zoekt kan nuttig zijn, vooral als je slechts een gedeeltelijke naam of adres. Probeer een Google Image Search, evenals een eenvoudige Google-zoekopdracht om te zien of je de persoon kunt vinden door middel van een foto, die je zou kunnen leiden tot een manier om contact te maken.

Gespecialiseerde zoekmachines

Gespecialiseerde zoekmachines zoals knipoog en ZabaSearch kunt u mensen vinden gratis online gebruik van de naam en het adres van de persoon of telefoonnummer. De meeste gratis zoekmachines die op zoek naar mensen gewoon gebruik maken van meerdere internet databases, met inbegrip van sociale netwerksites zoals Facebook om u te helpen iemand te vinden. Echter, de meeste gespecialiseerde zoekmachines zijn vrij uitgebreid voor zover wat databases ze zoeken, zodat je in staat zijn om een ​​persoon te vinden door een van deze zoekmachines sneller dan gaan door elke site op uw eigen. Vele gespecialiseerde zoekmachines die beweren dat ze daadwerkelijk vrij zijn zijn gratis. Sommigen, echter, kunt u vragen om te registreren, terwijl anderen proberen om een ​​rekening te brengen.

Witte Gids online

De online editie van de Witte Gids kan helpen bij het opsporen van een persoon als je een adres, naam of telefoonnummer te leren kennen. De Witte Gids online site kunt u ook zoeken naar bedrijven, die voordelig zou kunnen zijn als je weet waar iemand werkte, maar niet zijn volledige naam of een persoonlijk adres.

VetFriends

Gebruik de VetFriends website om records voor de Amerikaanse militairen en vrouwen vinden uit alle takken van het leger, met inbegrip van het Leger, Marine, kustwacht, de marine en de luchtmacht. VetFriends is een gratis service, maar je moet registreren om het te gebruiken. Volgens de VetFriends website, VetFriends heeft meer dan 1.200.000 veteraan, actieve en reserve-gebruikers.

Hints

  • Vraag vrienden en familieleden voor alle informatie over de persoon (s) die u op zoek bent naar - hoe meer informatie je hebt, hoe makkelijker je zoektocht.
  • Er is een goede kans dat de persoon die u zoekt niet zo enthousiast te zijn in contact met u als u met hen zal worden. Houd verwachtingen laag.