My Passport Essential Voeding

My Passport Essential Voeding


Western Digital maakt My Passport Essential, een lijn van draagbare externe harde schijf die de standaard Essentiele omvat My Passport en My Passport Essential SE. Hoewel de My Passport Essential kan worden gebruikt op Macs, zijn de andere modellen in de My Passport-serie speciaal ontworpen voor Mac-gebruikers. My Passport Essential harde schijven zijn verkrijgbaar in een reeks van opslagcapaciteit: van 320 GB tot 1 TB. Al deze harde schijven zijn USB-bus-powered en hebben een enkele USB-poort voor data en vermogensafgifte.

USB 3.0

Als u een computer met een USB 3.0-poorten, zijn er verschillende My Passport Essential opties beschikbaar: de 500 GB My Passport Essential, de 750 GB My Passport Essential SE of 1 TB My Passport Essential SB. De voordelen van USB 3.0 zijn een snellere gegevensoverdracht, 4,8 Gbps in tegenstelling tot 320 Mbps voor USB 2.0, en verminderde energie-eisen. Bovendien, USB 3.0 is achterwaarts compatibel met zowel USB 2.0 en 1.0.

USB 2.0

Het merendeel van de My Passport-modellen zijn ontworpen om te draaien op USB 2.0-poorten. Modellen zijn verkrijgbaar in 320, 500, 640 en 750 GB en 1 TB.

USB 1.0

U kunt een My Passport Essential harde schijf te gebruiken op een computer met een USB 1.0-poorten; U moet echter een power booster-kabel aan te schaffen. Het ene uiteinde van deze kabel heeft twee USB-bijlagen. Door het inbrengen van zowel USB attachments in uw computer, verhoog je de hoeveelheid stroom uit je computer. De gecombineerde kracht van deze twee poorten zal u toelaten om de My Passport Essential harde schijf te gebruiken met uw computer.