Wat zijn Visual C Regio's?

Wat zijn Visual C Regio's?


Regio's zijn vernoemd blokken van de broncode in een Microsoft Visual C C-programma / ++. Ze worden gedefinieerd met behulp van de "#pragma" preprocessor richtlijn. Pragma richtlijnen vertellen de compiler machine-specifieke of besturingssysteem-specifieke kenmerken op te nemen in een programma.

De C / C ++ Preprocessor

Een preprocessor voert specifieke acties op de broncode van een programma voor het aan de compiler wordt doorgegeven. Richtlijnen in de code vertelt de preprocessor te genereren of gebruik stukken van de code ene of de andere, afhankelijk van de machine, het besturingssysteem en zijn omgeving weg. Dit helpt programmeurs schrijven draagbare code.

Pragma in Visual C ++

Pragma één type richtlijn de preprocessor code selectief uitvoering volgens de werkomgeving bij de compilatie. Uitgang van de preprocessor wordt ingevoerd in de compiler en linker. Microsoft Visual C ++ biedt een set van pragma richtlijnen die specifiek zijn voor de Windows-omgeving op Intel-processors.

Regio's

In Visual C ++, regio's zijn blokken van de broncode gedefinieerd met de pragma richtlijn als volgt:

regio pragma <REGION_NAME>

....

(Source code blok gaat hier)

...

pragma endregion [<een optionele opmerking gemaakt dat wordt weergegeven in de code-editor>]

U kunt uitbreiden (display) of collaps (verberg) een gebied met behulp van de "Outline" kenmerk van Visual Studio's code-editor. De regio's worden aangeduid met de naam gegeven en uitgebreid standaard.