Hoe kan ik WMV-bestanden te converteren naar een Mac-compatibel formaat

WMV-bestanden zijn gecomprimeerd met de Windows Media-formaat. Op een gegeven moment, Windows Media Player beschikbaar voor Mac was, maar de laatste versie werd uitgebracht in 2003. Of je nodig hebt om WMV-bestanden te converteren naar een Mac-formaat op een Mac-computer of op een Windows-pc, zijn er een aantal opties .

instructies

1 WMV bestanden naar een Mac-compatibel formaat zoals MOV of AVI met behulp van de Alive Video Converter (zie bronnen). Deze Windows-toepassing is beschikbaar voor een gratis proefperiode van 20 dagen, maar het proces beperkingen betekenen dat je mag alleen om te zetten 60 procent van het bestand. Alive Video Converter converteert tussen een aantal populaire videoformaten.

2 Gebruik de cross-platform applicatie Prism om WMV-bestanden te converteren naar Mac-compatibele formaten zoals MOV en AVI (zie bronnen). Prism biedt een full-featured 14-dagen proefperiode, waarna u een licentie moet kopen. Prisma heeft de mogelijkheid om de resultaten van een conversie bekijken voordat het omzetten van een bestand.

3 WMV bestanden naar Mac-compatible bestanden met behulp van Flip4Mac voor QuickTime (zie bronnen). Deze Mac plug-in werkt met QuickTime om deze te WMV-video's af te spelen. Gebruikers van Mac OS 10.6 en hoger QuickTime X, die Flip4Mac kunt gebruiken om WMV-bestanden op te slaan in de MOV-formaat. De standaard editie van Flip4Mac is gratis.