Hoe te repareren van een NTFS-directory gratis

Hoe te repareren van een NTFS-directory gratis


New Technology File System (NTFS) is een type bestand dat wordt gebruikt door besturingssystemen zoals Windows XP, Windows Vista en Windows 7. partities geformatteerd met het NTFS-bestandssysteem functie verbeteringen in de prestaties en betrouwbaarheid, terwijl ook de opslag van grotere bestanden te vergemakkelijken. Beschadigde NTFS-mappen kunnen worden gerepareerd gratis met behulp van een ingebouwde recovery tool die wordt geleverd samen met de Windows Verkenner.

instructies

1 Open Windows Verkenner door te klikken op "Start" en "Computer."

2 Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van de NTFS-partitie dat de map die u wilt herstellen en selecteer bevat 'Eigenschappen'. Een lijst van beschikbare partities worden weergegeven op het "Computer" user interface. Een pictogram van een scheidingswand vorm van een harde schijf en er is een brief verbonden. Bijvoorbeeld, is de partitie waarop Windows is geïnstalleerd meestal aangeduid als "Lokale schijf C."

3 Klik op de "Nu controleren" knop onder het tabblad 'Extra'.

4 Controleer de twee dozen onder de "Check Disk Options" en klik op de knop "Start". Windows Vista / Windows 7 wordt automatisch herstel van de beschadigde directory binnen de NTFS partitie.

5 Klik op "Sluiten" om te eindigen het repareren van het NTFS-directory.