Hoe maak je een video van Yahoo Messenger opnemen

Hoe maak je een video van Yahoo Messenger opnemen


Yahoo Messenger kunnen gebruikers via het internet in drie formaten met elkaar praten: tekst, via instant messaging; voice via een telefoonlijn of het web; en via video via een webcam (deze laatste functie is alleen beschikbaar met de versies 8 en 9 van Yahoo Messenger). Terwijl de webcam biedt mensen chatten met een video van elkaar te zien, de functionaliteit maakt de gebruikers niet in staat om een ​​video van hun chat-sessies op te nemen. Echter, door het volgen van de onderstaande stappen, kunt u een programma gebruiken om video-log je Yahoo Messenger-chats.

instructies

1 Download een screen-video capture programma. U kunt een aantal van deze programma's bij download.com, waar zowel de gebruikers en professionele tech schrijvers herzien elk voor hun functionaliteit en gebruiksgemak te vinden. Als u geïnteresseerd bent in een zeer gebruiksvriendelijk programma, probeer Easy Video Capture.

2 Installeer het scherm-video-opname programma op uw computer. Lees de eindgebruiker overeenkomst en klik op "next" om alle stappen in de installatiewizard totdat het u wordt gevraagd om op "finish." Indien nodig, start u de computer te volgen.

3 Open het scherm-video capture programma dat u hebt gedownload. Als het eenmaal loopt, minimaliseren door te klikken op de "minimaliseren" icoon.

4 Lanceren Yahoo Instant Messenger en meld u aan om een ​​sessie te starten. Als u van plan bent op video-chatten, uw webcam te starten op dit moment.

5 Start een chatsessie met behulp van tekst, spraak of video. Zoek iemand met wie je wilt chatten en beginnen messaging, praten of video-chatten wilt.

6 Start het opnemen van de chatsessie. Vergroot het scherm-video capture programma dat u had geminimaliseerd. Klik dan op de functie "record". Hervat chatten.

7 Stoppen met opnemen wanneer je chat-sessie is beëindigd. Sla het videobestand op uw harde schijf door te klikken op CTRL-S (houdt de CTRL-toets, terwijl ook het houden van de toets "S" op het toetsenbord). Noem het bestand en klik op 'opslaan' op te slaan.