Hoe om te stoppen met e-mail Spammen

Hoe om te stoppen met e-mail Spammen


E-mail spam is een mondiaal probleem en een groot percentage van de e-mailgebruikers worden beïnvloed door het. Meer dan driekwart van alle verzonden e-mail wordt beschouwd als spam. Er zijn verschillende manieren om de bestrijding van spam en het verminderen van het bedrag dat u ontvangt. Sommige e-mail providers hebben een betere spam gevechten beleid op zijn plaats dan anderen.

instructies

1 Begrijp waar de meeste spammers krijgen uw e-mailadres. Spam e-mail "spiders" crawlen het internet op zoek naar e-mailadressen; deze worden vaak blootgesteld op forums en andere community websites. Wees altijd voorzichtig waar u het versturen van uw e-mailadres. Als u het posten op forums bericht de indeling om de naam te veranderen [@] (provider) [dot] (com) om het moeilijker voor spam e-mail spinnen om het te ontdekken maken.

2 Denk aan het wijzigen van uw e-mailprovider om een ​​web-based is. Google mail of 'Gmail' bieden gratis web-based e-mail met geavanceerde spam detectietechnieken. Een Gmail-account detecteert automatisch een groot percentage van de spam e-mails en voorkomen dat ze het krijgen door naar uw inbox.

3 Verhoog uw ongewenste e-mail instellingen als u gebruik maakt van een e-mailclient, zoals Outlook. Ga naar het menu-opties en vind de "Junk email" instellingen, verhoging van de bescherming en beschouwen alleen e-mails van adressen te accepteren in uw lijst met contacten.

4 Kijk voor unsubscribe schakels in de e-mails. Sommige ongewenste e-mails rechtmatig kan worden verzonden, zelfs als u niet wilt om ze te ontvangen. Als dit het geval is op zoek naar de afmeldlink die meestal wordt gevonden op de bodem van de e-mail.

5 Overweeg het gebruik van een wegwerp e-mailadres dienst zoals "Mailinator." Deze diensten zijn ideaal wanneer u zich aanmeldt bij een website die u vermoedt dat u spam e-mail.

Hints

  • Klik nooit de link uitschrijven uit een e-mail als u de afzender niet herkennen. Het zou een kwaadaardige website te zijn. Het is ook mogelijk dat de link wanneer uw e-mail adres te registreren als een "actieve" e-mailaccount en worden gemarkeerd om meer spam e-mail te sturen naar het.