Hoe kan ik berichten die worden doorgestuurd From Another Mail Server in Gmail Filter

U kunt uzelf beschermen tegen beledigende of ongewenste berichten die op je af komen uit verschillende e-mailadressen door agressief te creëren filters wanneer deze berichten te raken uw inbox. Tenzij je begint het filteren van spam-berichten als deze, zullen ze waarschijnlijk blijven komende dag na dag. Gmail biedt u een robuuste filtering systeem waarmee u aangepaste filters dat deze berichten moeten voorkomen dat door naar uw inbox kunt maken. Als u ijverig zijn in het creëren van uw filters en e-mailadressen te blokkeren, kunt u de hoeveelheid spam die je hebt om te gaan met elke dag te verminderen.

instructies

1 Meld u aan bij uw Gmail-account en klik vervolgens op het vakje aan de linkerkant van het doorgestuurde bericht.

2 Klik op de grijze "Meer acties" knop aan de rechterkant van de pagina.

3 Klik op 'Filter berichten als deze. "

4 Klik op "Next Step."

5 Selecteer de gewenste actie uit de lijst die wordt weergegeven op het scherm en klik op 'Filter maken. "

Hints

  • De eenvoudigste manier om ervoor te zorgen dat je nooit e-mail van deze persoon of organisatie weer is om de "Delete it" filter te selecteren.
  • Als u wilt dat de e-mails zonder ze te zien in uw primaire inbox te houden, kunt u gebruik maken van de "doorsturen naar" optie. Gmail wordt het bericht door te sturen naar een van uw forwarding adressen. Vervolgens kunt u ophalen van de aanstootgevende berichten op een later tijdstip als dat nodig is.
  • Zodra u klikt op 'Berichten zoals deze filteren' kunt u het e-mailadres dat wordt gebruikt om uw inbox in het veld "Van" vermeld te bereiken zien.
  • Als u meerdere aanstootgevende berichten uit ander adres die dezelfde inhoud bevatten ontvangt u kunt filteren deze ook. Gewoon verwijderen van het e-mailadres in het veld "Van", klikt u op de "Bevat de woorden" veld en voer een aantal belangrijke zinnen uit het bericht. Dit moet resulteren in een filter dat deze berichten automatisch verwijderd.