Hoe vind ik & Fix Computer Problemen?

Hoe vind ik & Fix Computer Problemen?


Het houden van uw computer soepel kan bespaart u een hoop geld. Hoe langer kunt u uw huidige computer te houden draait goed, hoe minder vaak zal je nodig hebt om uw apparatuur te upgraden, en dat kan u honderden of zelfs duizenden dollars te besparen door de jaren heen. Het nemen van de tijd om uw computer te onderhouden en proactief op zoek naar problemen is de beste manier om uw computer soepel te houden.

instructies

1 Start uw computer en kijk naar het scherm voorzichtig. Kijk uit voor de melding "Druk op X om setup te gaan." Verschillende fabrikanten gebruiken verschillende functietoetsen setup te gaan, dus zorg ervoor dat het scherm zorgvuldig te controleren. HP maakt gebruik van de F10 of F1-toets, terwijl Dell in het algemeen maakt gebruik van de F2 of F12-toets.

2 Pijl naar de hardware gedeelte van de set-up menu en ga naar het gedeelte diagnostiek. Run diagnostiek op de harde schijf, geheugen en andere componenten.

3 Klik met de rechtermuisknop op het pictogram "My Computer". en kies "Eigenschappen" in het menu. Klik op het tabblad "Hardware" en vervolgens op de "Device Manager" knop.

4 Vouw het plusteken naast elk van de componenten in de computer. Kijk voor een gele vraagtekens of rode uitroeptekens. Dit zijn aanwijzingen dat een bepaalde component niet goed werkt.

5 Met de rechtermuisknop op elk van die probleem componenten en kies de optie "driver-update". Dit zal het besturingssysteem te dwingen om te downloaden en installeren van de meest recente driver voor elk van deze hardware-apparaten.