Hoe te installeren Bejeweled

Bejeweled van PopCap Games is een van de meer populaire tegel-swapping games beschikbaar. Miljoenen spelers genieten van het spelen van Bejeweled en zijn gevolgen online, maar het is ook mogelijk om het spel te installeren op uw computer thuis of een aantal draagbare apparaten, zodat u kunt genieten, zelfs zonder een internetverbinding. Bejeweled installeren duurt slechts een paar minuten, waarna je in staat om het spel te starten op elk gewenst moment om uw juweel-matching wensen te voldoen aan de inhoud van uw hart.

instructies

1 Koop een retail-versie of download het installatieprogramma voor Bejeweled. Een gratis trial-versie van Bejeweled is ook online beschikbaar, maar het lijdt aan een tijdslimiet om de spelers aan te moedigen om de volledige versie van het spel aan te schaffen.

2 Als de installatie van Bejeweled vanaf een schijf, kan autoplay proberen om het installatieprogramma automatisch starten op de schijf. Klik op "OK" om dit te doen. Als u de installatie ofwel een Bejeweled proef of de installatie van de game van een gekochte kopie die u hebt gedownload, dubbelklikt u op het pictogram voor het installatieprogramma om het te lanceren.

3 Volg de aanwijzingen op het scherm om een ​​installatie directory voor Bejeweled selecteren. Wacht terwijl het installatieprogramma decomprimeert en installeert het spel bestanden naar de map die u hebt geselecteerd. Zodra de installatie is voltooid, klikt u op de knop om de installatie te voltooien, zodat u kunt beginnen met het spelen van je spel.

Hints

  • Als u een proefversie van Bejeweled is geïnstalleerd, wordt u gevraagd om te upgraden naar een volledige versie van het spel voordat de proefperiode afloopt.