Hoe maak je een Pocket Media Hub Gebruik

Een pocket media hub verwijst naar een externe harde schijf apparaat dat uw computer kunt synchroniseren met andere mediaspelers op hetzelfde netwerk. Aangezien het heeft een harde schijf, het kan ook dienen om een ​​back-up van belangrijke computerbestanden, op te slaan spillover informatie die niet past op uw computer en de overdracht van informatie van computer naar computer. Een populair voorbeeld is Hewlett Packard Pocket Media Drive; een ander is de Media Hub van Cisco. Pocket media hubs zijn makkelijk te zolang je de juiste apparatuur te gebruiken.

instructies

1 Het verkrijgen van een pocket media hub. Deze dagen zult u gemakkelijk vinden iets met ten minste 500 GB aan opslagruimte, maar moet je iets dat past bij uw behoeften te kiezen.

2 Vind de haven in uw media hub die USB zegt, en steek het ene uiteinde van een USB-kabel hier. De meeste media hubs worden geleverd met een gebundelde kabel, maar u kunt altijd pick-up een ander op elk elektronica winkel. Nu sluit het andere uiteinde van de kabel in een USB-poort op uw PC of laptop.

3 Installeer alle software die wordt geleverd met uw zak media hub op uw pc. Deze software zal beschikbaar zijn op een cd die bij het toestel, en kan bijna altijd worden gedownload van de website van de fabrikant.

4 Selecteer de optie om een ​​back-up van bestanden van uw computer zodra de software vraagt ​​u. Je hebt nu een digitale kopie van alle belangrijke informatie en mediabestanden van uw computer op uw hub-apparaat. een die alleen een back-up van uw documenten en archieven, en een andere die zal back-up van uw mediabestanden: Sommige media hubs zal je twee verschillende soorten back-up opties. Als dit het geval is, dan moet je beide opties selecteren - tenzij, natuurlijk, u alleen wilt een back-up van een of het ander te hebben.

5 Opstarten elke mediaspelers die u hebt aangesloten op hetzelfde netwerk als uw computer. Daartoe behoren onder meer videogame consoles zoals Microsoft's Xbox 360 of de Philips NP2900 muziekspeler. Nu moet je een optie op uw media-apparaat om toegang te krijgen tot de bestanden op uw draagbare media hub te zien.