Hoe maak je een Dynex DX-EHB4 Ethernet Hub Problemen

Hoe maak je een Dynex DX-EHB4 Ethernet Hub Problemen


De meeste kabel- of DSL-modems hebben slechts een of twee Ethernet-poorten, die te beperken hoeveel computers u kunt aansluiten op het internet. Als u meer dan twee computers te verbinden, hebt u een Ethernet-hub nodig. De Dynex DX-EHB4 verdeelt het signaal van een enkele Ethernet-kabel aan maar liefst vier computers. Als je problemen hebt met de hub hebben, maar dan moet u de hardware om te bepalen wat de oorzaak is van het probleem op te lossen.

instructies

1 Kijk over de kabelverbindingen die loopt van de Dynex DX-EHB4 Ethernet-hub om de computers, router of modem. Dit is typisch waar het probleem ligt. Als de kabel niet goed is aangesloten, zal de Ethernet-hub niet het signaal te ontvangen en de aangesloten hardware zal falen om verbinding met het internet of een ander netwerk signaal.

2 Schakel de Internet-verbinding op de computer je hebt aangesloten op de Dynex DX-EHB4 Ethernet-hub. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram Internet-verbinding in de rechter benedenhoek van de taakbalk en kies "Enable."

3 Activeer de kabel of DSL-modem die u gebruikt bij de Dynex DX-EHB4 Ethernet-hub. Als je dat niet doet, zal de computer (en de hub) niet de verzonden informatie, waardoor de computer van het ontvangen van het internet signaal te begrijpen. Zoeken naar een label op de onderzijde van de modem naar de volledige "HTTP" adres te vinden. Typ de URL in uw internetbrowser en druk op "Enter." Dit brengt de modem activeren pagina. Typ een gebruikersnaam en wachtwoord, en controleer vervolgens af of het kabel- of DSL. Selecteer "Opslaan" om de modem te activeren.