Hoe kan ik video's uploaden op Facebook Van iPhone 4Het hebben van een iPhone 4 maakt het eenvoudig om de Facebook-app gebruiken om video's direct uploaden naar uw Facebook muren te delen met vrienden en familie. Zolang je de applicatie gedownload, kunt u de foto uploader gebruiken om video's te uploaden in plaats daarvan, het nemen van je eigen video's opgeslagen op de telefoon of het uploaden van video's die je nog maar net hebt opgenomen. Helaas heeft de iPhone 4 Facebook-app niet toestaan ​​om privacy controls te stellen op uw video, zodat je nodig hebt om dat online te doen.

instructies

1 Download de gratis Facebook-applicatie op uw iPhone 4, die is gevonden in de App Store. Zodra je de download klaar bent, aanmelden bij uw Facebook met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

2 Tik op het pictogram "News Feed". Dit zal leiden tot een verkorte versie van uw Facebook News Feed. Tik op de "Photo" knop en dan selecteert u "Neem foto of video" om een ​​nieuwe video op te nemen of "Kies uit Library" naar een video die u al hebt opgenomen en opgeslagen op uw iPhone te selecteren.

3 Record en opslaan van een nieuwe video als je die optie hebt gekozen. De video wordt automatisch in uw Filmrol worden opgeslagen. Kies de opgeslagen video uit je filmrol door het selecteren van de miniatuur en vervolgens aan te raken "kiezen."

4 Typ een video titel of bijschrift in de meegeleverde beschrijving. Wanneer u klaar bent, raakt u de "Klaar" knop en de video uploaden naar Facebook.

5 Schakel uw beveiligingsinstellingen te filteren die wel en niet kan uw video niet zien met behulp van uw computer, omdat de Facebook-app voor de iPhone heeft geen beveiligingsinstellingen hebben.