Hoe maak je een Binnen de rechthoek in CS5 Maak

Hoe maak je een Binnen de rechthoek in CS5 Maak


Adobe CS5 is een multimedia-pakket voor grafische en web development die talrijke functies bevat. De Illustrator CS5, bijvoorbeeld, kunnen gebruikers gestippelde rechthoeken met een speciale optie die is opgenomen in het pakket te maken. Het proces zelf is eenvoudig en een gestippelde rechthoek kan worden gemaakt met slechts een paar klikken. Het creëren stippellijn dozen kunnen nuttig zijn bij het ontwerpen van een coupon of iets anders dat bedoeld is uit een grafisch project te snijden.

instructies

1 Open Adobe Illustrator CS5 en klik op de "rechthoek" tool. Klik en sleep op het werkgebied om uw aangewezen rechthoek formaat te tekenen.

2 Klik op de pointer tool. Vervolgens klikt u op de rechthoek.

3 Klik op "Binnen Line" in de "Stroke" panel. Als de stippellijn optie niet te zien, klikt u op het menu "deelvenster opties".

4 Klik op de "Align Streepjes om Hoeken en pad eindigt" icoon. Kies de optie "Aanpassen Lengte tot Fit" als je wilt om de streepjes te maken op de hoeken en de uiteinden van de rechthoek voorspelbaar. Klik op "Preserve exacte dash en gap lengtes" als u het uiterlijk van de streepjes behouden zonder uitlijnen.

5 Voer de lengte van de streepjes en de ruimten daartussen op de bovenvermelde.

6 Klik op "Maar cap" aan vierkante eindigde streepjes te creëren. Selecteer "Ronde cap" aan round-end streepjes te creëren. Wilt u de uiteinden van de streepjes te verlengen, klikt u op de optie 'geprojecteerde cap ".