Hoe kan ik een e-mail account overbrengen naar een nieuwe computer

Hoe kan ik een e-mail account overbrengen naar een nieuwe computer


De productiviteit kan worden gedwarsboomd als uw bestaand e-mailadres is niet correct geconfigureerd voor uw nieuwe computer. Afhankelijk van de e-mailtoepassing die u gebruikt, kunt u eenvoudig updaten en e-mails die je zou kunnen hebben gemist tussen installaties ontvangen. E-mail applicaties zoals Microsoft Outlook en Mozilla Thunderbird hebben universele manieren om de overdracht van e-mailaccounts. U kunt ook een nieuw e-mailaccount op de nieuwe computer met behulp van uw bestaande e-mailaccount informatie.

instructies

Maak een e-mail account

1 Download en installeer de e-applicatie die uw werden met behulp van op de vorige computer. Als u tevreden bent met de oude e-mailtoepassing zijn, installeer het met behulp van de installatie-cd die je in eerste instantie had met uw andere computer. U kunt ook het testen van nieuwe e-mailprogramma's en nog steeds in staat om uw bestaande e-mailaccount te dragen.

2 Ga naar "File" of "Tools" in de e-mailtoepassing en klik op de optie voor het toevoegen van een nieuw e-mailaccount.

3 Typ de naam die u wilt weergeven wanneer de ontvangers van uw e-mail. Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord voor toegang tot de bestaande e-mailaccount, en geef de inkomende en uitgaande mailservers, indien nodig. Sommige e-toepassingen zullen uw e-mailaccount automatisch te configureren. Andere e-mail accounts moeten handmatig worden ingesteld. Neem contact op met de e-mail service provider om te achterhalen wat de inkomende en uitgaande e-mail servers.

4 Wijzigingen opslaan en stuur je een test e-mail. Het verzenden van een test e-mail zorgt ervoor dat u kunt ontvangen en e-mails met succes te sturen. Afhankelijk van de software, kunt u alle e-mails die niet zijn gecontroleerd of de e-mails die nog nooit om je nieuw overgedragen e-mailadres hebt verzonden. Wees bereid om oudere e-mails te wissen als ze door komen.

Export / Import

5 Open de e-mail software op de oude computer en navigeer naar ofwel "File" of "Extra" en selecteer "Export." Afhankelijk van de software, krijgt u de mogelijkheid om de gehele account exporteren, uw adresboek of beide.

6 Klik op een locatie om het geƫxporteerde bestand op te slaan. Sla het bestand op een cd of e-mail naar jezelf, zodat u kunt downloaden of de gegevens overbrengen naar uw nieuwe computer.

7 Open de nieuwe e-mailtoepassing op uw nieuwe computer. Ga naar "Import." Er wordt een venster geopend waarin u om te zoeken naar het bestand dat u wilt importeren. Zoek naar het bestand dat u hebt opgeslagen op een cd of per e-mail naar jezelf. De nieuwe e-mail zal vangen en de rekening met de nieuwe instellingen en contacten automatisch te configureren.