How to Get Rid van een Computer Virus op Google

Geïnstalleerd via een Trojaans paard, de Google redirect virus treft webbrowsers. Het virus van invloed op uw Google-zoekopdracht en verbergt je resultaten. Het virus zal je laten zien valse advertenties en pop-ups bedoeld om u te sturen naar spam sites. Verwijder het virus en installeren van anti-virus software te beschermen tegen toekomstige bedreigingen.

instructies

1 Ga naar het menu "Start" en klik op "Run." Typ "devmgmt.msc" in het tekstvak om de Device Manager te openen. Klik op "View" en selecteer "Verborgen apparaten weergeven."

2 Klik op "+" om alle verborgen apparaten in de directory uit te breiden. Klik met de rechtermuisknop op "TDSSserv.sys" en klik op "Disable". Klik niet op "Uninstall", omdat het virus zal verschijnen wanneer de computer opnieuw wordt opgestart.

3 Download anti-virus software van een gerenommeerde website (zie bronnen). Klik op "Download" en selecteer "Bestand opslaan" om het bestand op te slaan op uw computer. Klik op "Run" wanneer de download klaar is om de software te installeren. Met de rechtermuisknop op het bestand als het eenmaal is geïnstalleerd en klik op 'Openen'. Selecteer "Scan" om de software op uw computer te scannen op virussen. Klik op "OK" te voltooien en beoordeling resultaten. Klik op "Bevestig" om de geconstateerde problemen op te lossen en verwijder de Google virus.