Hoe kan ik e-mails van een harde schijf herstellen

Hoe kan ik e-mails van een harde schijf herstellen


Een harde schijf is een opslagplaats van gegevens die zijn opgeslagen in de magnetische "tracks" op een schotel. Tijdens het gebruik, het plateau draait binnenkant van de behuizing. Maar hoe kun je gegevens op te halen van de harde schijf als de computer is gebroken. U kunt historische gegevens, zoals e-mails, vanaf de harde schijf in een niet-functionerende of kapotte computer nadat de drive is verwijderd en in een externe behuizing gestoken. Het proces is eenvoudig en vereist voorraden algemeen verkrijgbaar van een elektronicawinkel of een hobby winkels. Geen speciale software nodig om de e-mail gegevens te herstellen.

instructies

1 Koppel de niet-functionerende / netsnoer gebroken computer uit het stopcontact. Verwijder de schroeven uit de zijkant of achterkant van de computer, met behulp van een kruiskopschroevendraaier. Leg het paneel opzij.

2 Verwijder de schroef uit de hoek van de harde schijf baai aan de binnenkant top van de computer, met behulp van de schroevendraaier. Trek de lade uit de baai. Trek de twee stekkers uit de achterkant van de harde schijf.

3 Plaats de lade op een tafel. Verwijder de schroeven uit de zijkant van de lade met de schroevendraaier. Schuif de vaste schijf uit de lade.

4 Verwijder de schroeven uit de zijkant van de externe USB harde schijf geval met de schroevendraaier. Steek de twee kabels in de juiste aansluiting op de achterkant van het station. Plaats het station in het geval, sluit het deksel en plaats de schroeven.

5 Sluit een USB-kabel aan op de USB-uitgang aansluiting aan de achterkant van de behuizing. Steek het andere uiteinde van de USB-kabel in de USB-poort van een functionerende computer.

6 Klik op 'Start'> 'Deze computer'. Selecteer 'Extra' in het menu aan de bovenkant van het venster dat verschijnt. Klik eenmaal op het pictogram van de harde schijf in de linkerzijde van het venster. Kies "Mapopties" uit het drop-down menu.

7 Selecteer het tabblad "View" aan de bovenkant van het venster dat verschijnt. Scroll naar beneden in de lijst in het venster totdat u naar de "Verborgen bestanden en mappen" sectie komen. Klik eenmaal op deze tekst om deze te markeren. Klik op de "Show" knop op het raam. Klik op de knop "Apply" aan de onderkant van het venster. Klik op de knop "OK" aan de onderkant van het venster.

8 Zoek de e-mail map (zoals "Outlook Express") met de e-mail inbox en andere e-mailmappen dat is aan het einde van deze keten van mappen: C: / Documents and Settings / User / Local Settings / Application data / Identities / ID-nummer / Microsoft.

9 Slepen en neerzetten van de e-mail map naar het bureaublad om het te kopiëren. Laat het venster copy bevestiging verschijnen en verdwijnen vervolgens voordat u verder gaat.

10 Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van de harde schijf. Selecteer "Eject" uit het pop-up menu. Sluit het venster door te klikken op de rode 'X' in de rechterbovenhoek. Verwijder de USB-kabel van de harde schijf behuizing en via de USB poort van de computer.

Hints

  • Er zijn USB-harde schijf dat de harde schijf gewoon dia's in om een ​​verbinding te maken - geen stekkers moeten worden bevestigd met de hand.