Hoe te versturen Mijn FeedBurner om Webmaster Tools

Het indienen van uw FeedBurner feed om Google Webmaster Tools is een andere methode om Google te laten weten wanneer je verse inhoud. Wanneer er nieuwe berichten op de blog, zal Google zowel uw website en uw RSS-feed kruipen. Het indienen van een Feedburner feed om Google Webmaster Tools vereist de redactie van het feed-URL. Als de oorspronkelijke Feedburner-feed wordt ingediend, zal Google Webmaster Tools fout rapporten te genereren. Dit gebeurt omdat Feedburner creëert nieuwe permalinks of blog URL-adressen in het diervoederbedrijf als het bijhouden van de website statistieken. Als Google Webmaster Tools probeert deze nieuwe verbindingen kruipen, zal het niet in staat zijn om informatie te trekken. Om een ​​Feedburner-feed indienen van een WordPress of Blogger blog, is de eerste stap in het bewerken van het voer link.

instructies

WordPress Feed

1 Inloggen op het dashboard van uw account. Maak een aangepaste feed via Feed Wrangler. Als je het niet hebt, installeer het. Ga naar het menu "Plugins" in het linker paneel. Klik op 'Nieuwe toevoegen. "

2 Typ Feed Wrangler in het zoekvak dat omhoog komt. Feed Wrangler zal verschijnen als eerste punt op het resultaat pagina. Klik op "Install Now." Ga naar het menu "Plugins", en vind Feed Wrangler. Activeren. Ga naar 'Instellingen' en klik op "Feed Wrangler". Onder de "Feed Slug" ruimte, type in "FeedBurner." Een menu hieronder zal verschijnen, getiteld "Current Feeds."

3 Klik met de rechtermuisknop op "FeedBurner" hyperlink, en de linker muisknop op "Kopieer het website-adres." Je zal indienen dat dit Google Webmaster Tools.

4 Inloggen op uw Google Webmaster account. Op het dashboard, klikt u op "Add Another Website" (zie bronnen).

5 Plakken in uw feed-URL. Klik op "Doorgaan." Het volgende menu wordt u gevraagd te bevestigen dat u eigenaar van de site. In het drop-down menu, kunt u uw internet hosting bedrijf te selecteren als dit wordt vermeld. Als het niet, klik op "Other". Een verificatie snaar zal verschijnen. Markeren en "Copy" het. Het lijkt in dit formaat,

'Google-site-verification = xO7zzwaEmMbxh1hdlASvkxhllrtPm30EoCQBSr2bsTU. "

6 Ga terug naar het dashboard van je blog. Klik op "Appearance" en "Editor." U zal worden omhoog te trekken van je blog HTML broncode. Zoek de "Header", die wordt weergegeven als:

<HTML>

<Head>

Plak in de Google-verificatie onder <HEAD>.

7 Ga terug naar de Google Webmaster Tools. Klik op "Bevestigen."

Blogger Feed

8 Meld u aan om uw FeedBurner-account. Bij het hoofdmenu, vind uw blog. Klik erop, en klik op "Feed Details bewerken." Onder oorspronkelijke voeding, markeert u de URL van de feed en "Copy" het.

9 Open een teksteditor of tekstverwerker. Plak in de feed-URL. Moet toegevoegd worden "? Redirect = false" aan het einde van de URL. Dit is hoe het zal verschijnen:

Feed URL: "http://yourblog.blogspot.com/feeds/posts/default"

Na aanpassing: "http://yourblog.blogspot.com/feeds/posts/default?redirect=false"

Deze aanpassing zal Google Webmaster Tools om het voer, toe te voegen en te volgen zonder het genereren van sitemap fouten. Markeer de aangepaste URL van de feed en "Copy" het.

10 Meld u aan om uw Google Webmasters account. Klik op "Add een andere website." Plak in de URL. Klik op "Doorgaan."

11 Lees de verificatie bericht. Aangezien uw Google-account Webmasters deelt dezelfde e-mail met uw Blogger-account, hoef je niet om verder verificaties doen.