Hoe krijg ik een opname-apparaat Toegevoegd aan mijn computer?Het toevoegen van een opname-apparaat op uw computer kunt u geluiden opnemen op de harde schijf van de computer. Dit is ideaal voor langdurige opnames, omdat de lengte van uw beschikbare opnametijd is afhankelijk van beschikbaar op uw harde schijf ruimte en kunt u lange opnames vast te leggen. Aansluiten van de opname-apparaat is niet zo ingewikkeld als het lijkt, en u in staat om de opname te starten in een paar minuten zal zijn.

instructies

1 Wis een gebied op uw bureau om het instellen van de microfoon. Zorg ervoor dat er voldoende ruimte is om het opzetten van de microfoon en dat er niets blokkeert zijn pad voor het vastleggen van geluid.

2 Sluit de roze stekker van de microfoon in de roze stekker van de computer. Als je microfoon heeft een stekker, steek hem in een stopcontact of USB-poort van de computer, afhankelijk van het type stekker heeft.

3 Plaats de software-cd die met de microfoon in de cd-rom van de computer kwam, en volg de installatie-instructies op het scherm. Dit kan niet noodzakelijk dat alle microfoons.