Hoe aan te passen Facebook voor iPhone Notification SettingsDe Facebook-applicatie, ook wel een app voor iPhone kunt u uw account controleren van overal waar je een internetverbinding hebt. Meldingen voor de toepassing laten weten wanneer s nieuwe activiteit vindt plaats op uw account, zoals een inkomend priv├ębericht of een nieuwe muur paal. Meldingen uitschakelen als je wilt om de batterij te besparen op uw telefoon, of als u uw account vaak genoeg controleren of ze niet nodig zijn.

instructies

1 Tik op de "Instellingen" applicatie op je startscherm iPhone.

2 Tik op 'Meldingen'.

3 Tik op het pictogram "Facebook" in de lijst van uw applicaties met kennisgeving mogelijkheden. Alle apps worden weergegeven in alfabetische volgorde.

4 Tik op de "/ Off On" icoon naast elke kennisgeving instelling aan te passen. Bijvoorbeeld, een pictogram dat moment zegt: "On" te tikken wordt er geschakeld naar de "Off" positie. Aparte instellingen zijn beschikbaar voor geluiden, waarschuwingen en badges. Een waarschuwing is een klein pop-up venster dat op uw home-scherm wordt weergegeven wanneer u een melding. Een badge is een kleine rode cirkel met het aantal nieuwe meldingen die in de hoek van uw Facebook-app-pictogram op het startscherm verschijnt.

5 Druk op de knop "Home" als u klaar bent uw instellingen te wijzigen om terug te keren naar het beginscherm.