Hoe te maken en aanpassen van een snelkoppeling op het bureaublad

Het creëren van een snelkoppeling om snel te navigeren rond uw PC is een geweldig idee. Het kan talloze muisklikken op te slaan, en versnelt bijna elk proces aanzienlijk. Een speciale map kan zelfs worden gemaakt op het bureaublad strikt voor snelkoppelingen, zodat ze niet zo veel zal rommel van het gebied. Als je eenmaal onder de knie krijgen van het maken en wijzigen van snelkoppelingen, zal de taken die voorheen moeilijk te zijn een briesje!

instructies

Oprichting van de Shortcut

1 Hoe te maken en aanpassen van een snelkoppeling op het bureaublad

Zoek het bestand dat u wilt een snelkoppeling te maken. Het bestand in het voorbeeld is een foto in de documenten gedeelte van een Vista-computer, maar het bestand kan overal op de computer bevinden, en hoeft niet een afbeelding. Klik met de rechtermuisknop op het bestand en bladert u met de muis pijl naar beneden om 'Verzenden naar' in het rood geschetst voor het bijschrift.

2 Hoe te maken en aanpassen van een snelkoppeling op het bureaublad


Ga naar en klik op "Bureaublad (snelkoppeling maken" wanneer de doos kant opent. Dit zal een nieuw pictogram op uw bureaublad die kunnen worden geselecteerd en geklikt te creëren, en zal direct terug naar dit bestand te brengen u.

3 Hoe te maken en aanpassen van een snelkoppeling op het bureaublad


Ga naar je bureaublad en zoek het nieuwe bestand. Het zal worden genoemd een combinatie van de oorspronkelijke bestandsnaam en het woord "snelkoppeling" en bevat een blauwe en witte pijl doos, de Windows teken voor een snelkoppeling.

Wijziging van de Shortcut

4 Hoe te maken en aanpassen van een snelkoppeling op het bureaublad


Klik met de rechtermuisknop op de nieuwe snelkoppeling, en scroll de muis pijl naar beneden om "Rename" in het rood geschetst voor het bijschrift.

5 Hoe te maken en aanpassen van een snelkoppeling op het bureaublad


Typ in de nieuwe gewenste naam van het bestand in het knipperende gebied onder het pictogram. Deze pijl wordt blauw gemarkeerd totdat u begint met typen. Wanneer de nieuwe naam van de snelkoppeling is voltooid, gewoon hit "Enter."

6 Plaats de nieuwe snelkoppeling ergens op het bureaublad die gemakkelijk zal worden gevonden, of in een map op het bureaublad. Om dit te doen, gewoon met de rechtermuisknop op het pictogram en vasthouden. Verplaats het rond, en dan vallen door het loslaten van de rechter muisknop.

Hints

  • Een aangepast pictogram kan ook worden gemaakt, door rechts te klikken op de snelkoppeling en kies "Eigenschappen" en vervolgens "Change Icon."
  • Als koppelen aan een video of foto, zal Windows eigenlijk het beeld weer te geven, of de video af te spelen. Link naar de map ze in als je gewoon wilt worden genomen om hen.