Hoe te converteren van een beeld in grijswaarden in Photoshop

Ondanks de populariteit van fotografie in kleur, zwart-wit fotografie heeft vele toepassingen. Het geeft een beeld van een gevoel van tijdloosheid, het laat de emotie, vorm en textuur van het beeld schijnen door en zelfs elimineert veel witbalans en scherpte problemen. De meeste digitale camera's kunnen foto's direct in grijstinten, maar door het nemen van foto's in kleur en om te zetten naar grijswaarden met Photoshop houdt u uw mogelijkheden open.

instructies

1 Open Adobe Photoshop en de afbeelding die u wilt converteren naar grijswaarden te laden.

2 Selecteer het tabblad "Channels". Het menu pallet op de juiste is ingesteld op het tabblad 'Layers' standaard. Klik op off van deze op de tab "Channels".

3 Open de Channels Mixers. De kanalen mixer kunt u de kleuren in het beeld te veranderen. Kies "instellingen" in het menu "Beeld" en kies "Channel Mixer."

4 Klik op de checkbox "Monochrome" aan de onderkant van de afbeelding om te zetten naar grijswaarden.

5 Pas de kleuren aan met de kleur mixer. Met behulp van de schuifregelaars te veranderen het percentage van rood, groen en blauw in het beeld. De drie percentages moeten oplopen tot 100 procent. Als ze oplopen tot minder dan 100 procent, zal uw beeld donkerder en als ze op tot meer dan 100 procent van uw afbeelding lichter te maken.

6 Speel met de rode, groene en blauwe schuiven totdat u de afbeelding in grijswaarden krijgen die je wilt. Kijk het preview-beeld Photoshop geeft u om te zien hoe uw afbeelding eruit ziet wanneer u de schuifregelaars verplaatsen. Afhankelijk van hoe u de schuiven beweegt, zal de objecten in het beeld te veranderen van zwart naar grijs naar wit.

Hints

  • Een snellere manier om een ​​beeld te veranderen naar grijswaarden in Photoshop is "Mode" en vervolgens op "Grayscale" te selecteren in het menu "Beeld". Maar, zult u niet in staat zijn om eventuele aanpassingen van hoe het beeld eruit ziet te maken.