Hoe te Hyperlink Knoppen maken in een PDF

Hoe te Hyperlink Knoppen maken in een PDF


Met de snelheid waarmee informatie kan worden geraadpleegd op het internet, de consumenten steeds meer gewend aan het verkrijgen van informatie met de klik van een link of knop. Met behulp van hyperlinks in elektronische documenten, zoals Portable Document Format (PDF) bestanden, draagt ​​dat de snelheid van de toegang naar uw bestanden. Het toevoegen van een hyperlink knop om uw PDF-bestanden neem uw lezers snel naar een webpagina, een ander bestand en zelfs een ander gebied van de PDF toegang tot aanvullende en relevante informatie.

instructies

1 Installeer een PDF schriftelijk programma dat een hyperlink functie om uw computer heeft. Diverse gratis PDF's schrijven een hyperlink hulpmiddel, inclusief PDFill (pdfill.com), die wordt gebruikt in de stappen die volgen. Andere vrije programma's hyperlink gereedschap Foxit (foxitsoftware.com) en novaPDF (novapdf.com), die op een soortgelijke wijze.

2 Lanceer PDFill en het PDF-bestand waarnaar u een hyperlink knop toe te voegen openen. Klik op de "Link Tool" knop, die een pictogram dat eruit ziet als twee schakels heeft. Klik eenmaal op het gebied van het document waarop u de knop en sleep toe te voegen aan de juiste grootte, terwijl de muisknop ingedrukt houdt. Een aparte dialoog venster wordt geopend wanneer de muisknop wordt losgelaten.

3 Klik op het menu "Select Action" en selecteer de actie die u wilt dat de hyperlink knop uit te voeren, zoals 'Open een Web Link. "Klik op het menu" Select Trigger "om de" Aan Klik op "optie, zodat de hyperlink knop reageert als erop wordt geklikt. Typ of kopieer en plak de URL voor het webadres van de hyperlink. Klik op de knop "OK".