Hoe maak je een Intel Core i7 processor installeren

De Intel Core i7-processor werd voor het eerst uitgebracht in het najaar van 2008. De 2010-model Core i7 chips zijn quad-core processors die gebruik maken van Hyper-Threading technologie gericht op een optimale, high-end prestaties te maken. De Core i7 processor is gericht in de richting van high-end computer-gebruikers die multimedia prestaties voor taken zoals bulk videobewerking en performance gaming eisen. De Core i7 processor maakt ook gebruik van slimme technologie om computer middelen te besteden aan de huidige taken, wat resulteert in energiebesparing.

instructies

1 Koppel alle kabels van de computer de harde schijf en vervolgens de computer behuizing uit door het verwijderen van de klemmen of schroeven dat het op zijn plaats houden. Schuif de schaal uit de computer en leg het opzij.

2 Verwijder de CPU fan die zit op de top van de heatsink en de processor door het verwijderen van de klemmen die de ventilator op zijn plaats houden. Koppel de kabel die de ventilator wordt aangesloten op het moederbord door stevig vast te pakken van de connector op het bord en weg te trekken in een hoek van 90 graden.

3 Neem de CPU koellichaam uit door grijpen twee uiteinden van het apparaat en trekken weg van de CPU. Verwijder de processor door de weg van het moederbord te trekken.

4 Lijn de Intel Core i7 processor pin-configuratie op het moederbord socket passen. Duw de processor direct in de CPU socket totdat stevig vastzit.

5 Installeer de heatsink op de top van de nieuwe processor door stevig te drukken op de top van de i7 processor.

6 Plaats de CPU fan op de top van het koellichaam en sluit de ventilator connector terug in het moederbord.

7 Vervang de behuizing en sluit alle computerkabels eerder verwijderde. Schakel de stroom naar uw computer.

Hints

  • Als de computer niet goed te beginnen, download dan de Intel BIOS-update voor de Core i7 processor uit de Intel downloaden resource center. Zoek een link in de rubriek Resources. Je moet de download te doen op een andere computer als de computer niet correct wordt uitgevoerd. Sla de bestanden op een externe mediabron en plaats ze op je computer voordat normaal opnieuw op te starten.