Hoe naar Animatie exporteren in Photoshop CS5

Adobe Photoshop CS5 is een nieuwere versie van de Adobe grafische beeldbewerkingsprogramma. U kunt animaties in Photoshop CS5 maken door het exporteren van een opeenvolgende reeks van beelden als een geanimeerde GIF-bestand. Zorg ervoor dat uw bronbestanden zijn afbeeldingen die even groot zijn, en volgen een logische stroom. Het importeren van de reeks beelden in het Adobe Photoshop applicatie is zo eenvoudig als het slepen en neerzetten van het imago-serie, in volgorde, op een doek van een compatibel formaat.

instructies

1 Open Adobe Photoshop CS5 en maak een doek dat is hetzelfde formaat als de reeks van beelden die u zullen animeren.

2 Sleep de cursor over alle afbeeldingen in de afbeelding serie om alle grafische bestanden te markeren te animeren.

3 Sleep de geselecteerde bestanden naar de Adobe Photoshop werkruimte canvas. De beelden stapel in het doek, met het eerste beeld op de top. Een "X" verschijnt op elke afbeelding.

4 Druk op de "Enter" op elke geïmporteerde afbeelding aan het beeld toe te voegen als een laag.

5 Rangschik de lagen, indien nodig, wanneer alle beelden worden ingevoerd in lagen. Wanneer u de lagen die in de juiste volgorde, maak de animatie met behulp van alle afbeeldingen.

6 Klik op de "Window" optie op de bovenste navigatiebalk en klik op "Animation." Het palet Animatie wordt geopend.

7 Klik op de "Maak Frames Van Lagen" optie in het palet Animatie.

8 Klik op "Select All Frames 'in het palet Animatie. Zorg ervoor dat u zich in Frames uitzicht, en niet de weergave Tijdlijn. Een reeks van miniaturen die elk frame in de animatie verschijnt.

9 Klik op de kleine drop-down pijl onder elk frame en klik vervolgens op het aantal seconden voor de "Duur" van het frame.

10 Herhaal het instellen van de duur onder elke miniatuur in de reeks totdat alle frame-duur zijn ingesteld.

11 Klik op het pijltje in de linkerbenedenhoek van de miniatuur-venster en stel de looping voor de animatie. De standaardinstelling is "Voor altijd."

12 Klik op de optie "File" en vervolgens op "Opslaan voor web en apparaten" in het menu Bestand. De Bestand opslaan dialoogvenster.

13 Klik op de "Opslaan als type" drop-down box en klik vervolgens op de optie 'GIF'. Klik op 'Opslaan'. De animatie wordt opgeslagen als een geanimeerde GIF-bestand.