Verbinding maken met een computer met Remote Access

Verbinding maken met een computer met Remote Access


Als je weg bent van uw computer en de noodzaak om toegang te krijgen, gebruik van de Remote Desktop-functie in Windows. Deze tool zal het opzetten van een computer als host, waardoor elke computer met de nodige bevoegdheden om de controle over te nemen. U bent niet alleen in staat om toegang te krijgen tot bestanden, zoals een server; je bent eigenlijk het besturen van de computer zelf. De host computer moet eerst worden ingesteld om inkomende verbindingen mogelijk te maken. Eenmaal correct geconfigureerd, kan een tweede computer van de functie Remote Desktop te gebruiken om controle te krijgen.

instructies

1 Zorg ervoor dat de computer waarmee u verbinding wilt maken is ingesteld om toegang op afstand mogelijk te maken. Navigeer naar de computer "Remote Instellingen" door te klikken op de knop "Start" en vervolgens op "Configuratiescherm", "System Maintenance," en tenslotte "System" (zorg ervoor dat u in Vista dat de weergave map is ingesteld op 'Configuratiescherm'. deze is te vinden op het linkerpaneel op het Configuratiescherm). Selecteer "Remote-instellingen."

2 Ga naar het tabblad "Remote" en kies "Allow verbindingen van computers met een versie van Extern bureaublad."

3 Noteer de naam van de computer. Deze bevindt zich onder de map "System" onder "Configuratiescherm."

4 Krijg op een andere computer en start het hulpprogramma Extern bureaublad. Deze is te vinden door te klikken op "Start" en het intikken van "Remote Desktop" in de zoekbalk. Druk op "Enter" om het programma uit te voeren.

5 Typ in de naam van de computer en het beheerderswachtwoord (indien nodig).

Hints

  • Schakel eventuele Antivirus Firewall die u hebt lopen, met inbegrip van de Windows-firewall. Als u liever de Windows Firewall om draaiende te houden, waardoor een uitzondering door te gaan naar de "Control Panel en selecteer" toestaan ​​programma's via Windows Firewall "(dit zal worden gevestigd onder de" optie Security "). Scroll naar beneden en vink het vakje aan naast "Remote Desktop."
  • De computer wordt benaderd moet actief zijn. Als deze is uitgeschakeld of in de sluimerstand of de slaapstand, kunt u geen verbinding maken met het zijn.